|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
temperatura ciąży Ciaza,a temperatura ciala? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: temperatura ciąży Ciaza,a temperatura ciala?
|
|
|
|
temperatura ciąży Ciaza,a temperatura ciala?
|
|
|
Witam. Mam takie male pytanko. Podejrzewam iz jestem w ciazy,aczkolwiek domowy test nic nie wykazal, a i lekarz nie potwierdzil moich obaw.Okres juz spoznia mi sie 4 dni,co nigdy wczesniej nie zdazalo mi sie.Mierze sobie temperature i od prawie 2 tyg.wynosi ona 37,5 st.C. Jak to jest z ta temperatura?Czy po zaplodnieniu powinna spasc,czy nadal utrzymywac sie na tak wysokim poziomie? Pozdrawiam Po jajeczkowaniu temperatura utrzymuje się na poziomie wyższym niż przed jajczkowaniem, jeżeli dojdzie do zapłodnienia temperatura nadal do końca ciąży jest podwyższona. W taki sosób i ja stwierdziłam, że jestem w ciąży, co później potwierdził test.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
lekarz nic nie wykryl? bo temperatura dopiero spada po miesiaczce. temp podnosi sie zawsze po jajeczkowaniu i spada dopiero w nastepnym cyklu. nie jest wyznacznikiem ciazy. iwon(k)a
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
utrzymywac sie na tak wysokim poziomie? powinna utrzymywac sie na podzwyzszonym poziomie. iwon(k)a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utrzymywac sie na tak wysokim poziomie? powinna utrzymywac sie na podzwyzszonym poziomie. iwon(k)a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam. Mam takie male pytanko. Podejrzewam iz jestem w ciazy,aczkolwiek domowy test nic nie wykazal, a i lekarz nie potwierdzil moich obaw.Okres juz spoznia mi sie 4 dni,co nigdy wczesniej nie zdazalo mi sie.Mierze sobie temperature i od prawie 2 tyg.wynosi ona 37,5 st.C. Jak to jest z ta temperatura?Czy po zaplodnieniu powinna spasc,czy nadal utrzymywac sie na tak wysokim poziomie? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Strony Internetowe Strony Internetowe, Strony Interne… www.emarketingexper… | Umowa Umowy budowlane akademia.dom.pl | wellstar Bądź zdrowy z produktami WellStar www.polska-wellstar… | Katalog firm darmowe wpisy, ogłoszenia drobne www.katalog.uks.org… | parapsychologia parapsychologia, parapsychologia www.psychotronika.pl | Kochen Nieruchomości gry Podnośniki podłogowe oferty pracy Szczecin darmowe grymieszkania bydgoszcz Premiera 12 Groszy Flamenco i blues mieszkania poznań
|
|
|