|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
choroby ciąży kobiety w ciąży mają 100% płatne zwolnienia ? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: choroby ciąży kobiety w ciąży mają 100% płatne zwolnienia ?
|
|
|
|
choroby ciąży kobiety w ciąży mają 100% płatne zwolnienia ?
|
|
|
Widac to po symbolu choroby (najczęściej 20, 21) co Wy! Przeciez kodu choroby nigdy nie ma na kopii L4 przeznaczonego dla pracodawcy! Ja nigdy nie miałam. Jedynie było napisane B czyli ciąża i dodatkowo A jako ciągłośc. Chorowałam na gardło i dalej miałam płatne 100 % dlatego, że było B na zwolnieniu - jak i - odpowiednio wczesniej - zaniosłam do pracy zaświadczenie, że jestem w ciąży. A gardło nie ma z ciążą wiele wspólnego. Zapytałam lekarza, dlaczego na mojej kopii nie ma kody choroby - bo to tajemnica lekarska i pacjenta, na co jest chory. Kopia dla zakłądu pracy jest w tym miejscu (gdzie kod choroby się wpisuje) tak zorbiona, że kod się nie kopiuje. Tam jest zawoskowane. B musi być i płatne ma być 100%. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Za okres choroby kobiety w ciąży rzeczywiście dostaja 100%, pod warunkiem ze jest to choroba zwiazana z ciażą. Po prostu na blankiecie L4 lekarz zaznacza, ze jest sie w ciązy. Dokładnie. Pracodawca po otrzymaniu L4 wie czy choroba jest związana z ciążą czy też nie. Widac to po symbolu choroby (najczęściej 20, 21) Angelina
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
To chyba oznacza, że za dwa dni. Zawsze myslałem, że kobiety w ciąży mają 100% płatne zwolnienia. Jak to jest?? Za okres choroby kobiety w ciąży rzeczywiście dostaja 100%, pod warunkiem ze jest to choroba zwiazana z ciażą. Po prostu na blankiecie L4 lekarz zaznacza, ze jest sie w ciązy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, nie wiem czy grupa dobrze trafiona, napisałem to samo na pl.soc.prawo. Moja żona podczas ciąży była na 1 mies. zwolnieniu od 2 czerwca do 2 lipca. Okazało się, że ściągnięto jej z pensji Potrącenie za okres choroby 2 razy N zł. To chyba oznacza, że za dwa dni. Zawsze myslałem, że kobiety w ciąży mają 100% płatne zwolnienia. Jak to jest?? Pozdr. WK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Aer Lingus - Chirurgia plastyczna - Odchudzanie - Online Hotel - Short hairstyle Duchy wzory skróconego mnoźenia Obudowy kominkowe Muza fitnessAkustycznie Mała wojna Bafangoo cz.1 nieruchomości katowice Pożyczki hipoteczne serwis komputerów
|
|
|