|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
badania ciąży Jak sie traktuje kobiety w ciazy! (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: badania ciąży Jak sie traktuje kobiety w ciazy!
|
|
|
|
badania ciąży Jak sie traktuje kobiety w ciazy!
|
|
Czy czas spędzony na patologii tworzy lepszego człowieka? To ja jestem wyjątkiem Bardziej klarownie tego nawet ja nie jestem w stanie ująć ;
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
[CIACH wszystko, bo pod stopką napisane i nie zacytował ] Brawo. Zgrabnie i ładnie ujęte.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Mogłaś po prostu wyjasnic sytuacje zamiast _zadac_wymagac_i_oskarzac . Co tez robilam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mówię o tym, ze żadna ciężarna nie ma prawa myśleć, że się jej należy specjalne traktowanie i że wszyscy inni _powinni_ jej ustąpić miejsca. Zzziuuuut. Nisko latające kwantyfikatory. Agnieszka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
każdy ma jakieś problemy, ale czy problemy tłumaczą znieczulice społeczną? Strzelam, że w tej kolejce w szpitalu wszyscy mieli jakiś problem - chyba nikt tam nie przyszedł dla rozrywki i pewnie każdemu się spieszyło do uzyskania porady i wyjścia stamtąd jak najszybciej. To raczej nie jest sytuacja, w której u każdego włącza się altruizm. Sure, kolejka w szpitalu to średni przykład, tam każdy skupiony jest na własnym problemie. Dla mnie sztandarowy przykład postępującej znieczulicy to jazda środkami komunikacji miejskiej. Ustępowanie miejsca staje sie wręcz czymś nienormalnym, mówienie, że należy ustępować miejsca czymś nagannym i wręcz postawą roszczeniową - jak dla mnie to postawienie problemu zupełnie na głowie. Jasne przecież, ze osoba która sie chamsko domaga ustąpienia miejsca stercząc komuś nad głową to przejaw buractwa. Jednak odnoszę wrażenie, ze część ludzi w ogóle nie rozumie o co chodzi w idei ustępowania miejsca, ani o co chodzi osobom, które piszą, że pewnym osobom należy tego miejsca ustąpić. Agnieszka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raczej, cholera, gubi mnie pośpiech, przeoczanie i nadinterpretacja. No to i ja sie wycofuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Ladny ogrod imprezy integracyjne internetu klimatyzacja pizza Lublin branzeTacy samotni Ku nieboskłonom nauka Rocznik 72 Inside Story
|
|
|