|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koki Komunia a fryzura (1 wej¶ć) (1) Go¶ci
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: koki Komunia a fryzura
|
|
|
|
koki Komunia a fryzura
|
|
Nie bardzo zrozumiaĹ‚am co pisaĹ‚aĹ› o wianuszku, dlaczego dopiero na biaĹ‚y tydzieĹ„?? A w dzieĹ„ Komunii jaki wianek?? Bo jas myĹ›lÄ™, ĹĹşe moĹĹşe zwykĹ‚a prosta fryzura, natomiast na gĹ‚owÄ™ wianuszek mirtowy i do niego wszyte biaĹ‚e kwiatuszki takie jak przyszywa siÄ™ np. do Ĺ›lubnych sukni. Wianuszek na bialy tydzien bedzie sztuczny  Misia bedze sie sama szykowac - bo ja pracuje. To z mojego punktu widzenia najprostsze rozwiazanie. Kwiatuszki [zywe] wpiete we wlosy mialy byc prosta, ale gustowna ozdoba - wiec szukam pomyslow i podpowiedzi. Patka Ps. Dziekuje Hance za info o gazecie - nie omieszkam jej przejrzec.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wył±czył możliwo¶ć wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
koki Komunia a fryzura
|
|
[...] Ps. Dziekuje Hance za info o gazecie - nie omieszkam jej przejrzec. Ja pamiÄ™tam, naprawdÄ™  - tylko wczoraj nie zdÄ…ĹĹşyĹ‚am odkopać kartonu z prasÄ… ze strychu. Ale w weekend przeĹ›lÄ™ na pewno. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wył±czył możliwo¶ć wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
koki Komunia a fryzura
|
|
|
Kwiatuszki [zywe] wpiete we wlosy mialy byc prosta, ale gustowna ozdoba - wiec szukam pomyslow i podpowiedzi. Ale wianuszek bÄ™dzie?? Skoro na biaĹ‚y tydzieĹ„ jest sztuczny, to na samÄ… uroczystość moĹĹşe yć mirtowy i wtedy wĹ‚aĹ›nie albo z ĹĹşywymi kwiatami, albo tymi, o ktĂłrych wspominaĹ‚a lub np z samÄ… gipsĂłwkÄ…. Wtedy sam wianek byĹ‚by ozdobÄ… i fryzurka mogĹ‚aby być najprostsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koki Komunia a fryzura
|
|
Poza tym, zgodnie ze zwyczajem praktykowanym w naszej parafii wszystkie dziewczyny beda miec jednakowe, proste sukieneczki (nie alby). Wymyslna fryzura bylaby tu smieszna. Oj, ĹĹşebyĹ› siÄ™ nie zdziwiĹ‚a. U nas byĹ‚o to samo - proste, jednakowe sukienki, nawet do gĹ‚owy mi nie przyszĹ‚o, ĹĹşeby 8-mio latkÄ™ prowadzić do fryzjera ... i byĹ‚a jednÄ… z dwĂłch, ktĂłra miaĹ‚a po prostu wĹ‚osy na gĹ‚owie  Na szczęście nawet tego nie zauwaĹĹşyĹ‚a, bo jak zobaczyĹ‚am inne dziewczynki (niezaleĹĹşnie od mojego podejĹ›cia, miaĹ‚y bardzo Ĺ‚adne fryzurki), pomyĹ›laĹ‚am, ĹĹşe Paulina siÄ™ zaĹ‚amie. PodsumowaĹ‚a tylko, ĹĹşe to nie ma znaczenia ... ufff  Aga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koki Komunia a fryzura
|
|
Oj, ĹĹşebyĹ› siÄ™ nie zdziwiĹ‚a. U nas byĹ‚o to samo - proste, jednakowe sukienki, nawet do gĹ‚owy mi nie przyszĹ‚o, ĹĹşeby 8-mio latkÄ™ prowadzić do fryzjera ... i byĹ‚a jednÄ… z dwĂłch, ktĂłra miaĹ‚a po prostu wĹ‚osy na gĹ‚owie Na szczęście nawet tego nie zauwaĹĹşyĹ‚a, bo jak zobaczyĹ‚am inne dziewczynki (niezaleĹĹşnie od mojego podejĹ›cia, miaĹ‚y bardzo Ĺ‚adne fryzurki), pomyĹ›laĹ‚am, ĹĹşe Paulina siÄ™ zaĹ‚amie. PodsumowaĹ‚a tylko, ĹĹşe to nie ma znaczenia ... ufff Hehe, mialam to samo  Na dodatek u nas dziewczynki dzierĹźą w dĹ‚oniach bukieciki kwiatĂłw. No to ja do ogrĂłdka, wiÄ…chÄ™ konwalii narwaĹ‚am, wianek skromny na gĹ‚owÄ™ i idziemy. A pod koĹ›cioĹ‚em parada panien mĹ‚odych, nawet sukienki z gorsetami byĹ‚y, koki, upiÄ™cia, do tego nie wianki, tylko stroiki Ĺ›lubne. No a w dĹ‚oniach biedermaierowskie wiÄ…zanki. A Iza jak Kopciuszek w tym szale. No, ale na szczęście zareagowaĹ‚a podobnie jak Paulina. Dobrze, ĹĹşe w tym roku mam chĹ‚opaka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoj± wesoł± nowin± na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesi±cu ci±ży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej ksi±żki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym S±dzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Miasto Gmina Ozorkow - WĹ‚asny Sklep InternetowyHotele Berlin oferty pracy Rybnik Agencja SEM Pozycjonowanie gry firmySpalaj się! Znaczenie snów Live JakajaKayah brukarstwo
|
|
|