|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gry Kreacja postaci - dwie drogi plus trzecia posrednia [otwarta dyskusja] (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: gry Kreacja postaci - dwie drogi plus trzecia posrednia [otwarta dyskusja]
|
|
|
|
gry Kreacja postaci - dwie drogi plus trzecia posrednia [otwarta dyskusja]
|
|
Mnie tez nie obchodzi zrownowazenie. Tyle ze nie cierpie hazardu i losowosci w ogole. Srednio mnie pociaga granie przypadkowa postacia. A ja akurat uwaĹĹşam, ĹĹşe moĹĹşe to byÄ caĹkiem ciekawe. I to nie tylko trywialne losowanie wspĂłĹczynnikĂłw, ale hardcorowe wylosowanie profesji, rasy, archetypu, klanu, czy co tam mamy do dyspozycji. Nawet pĹci (to dopiero wyzwanie). Znakomite jako lek na znudzenie rolplejowaniem (wskutek zbyt dĹugiego grania tÄ
samÄ
postaciÄ
) lub gryzÄ
cy ĹĹşal po stracie poprzedniej. Czasem zmusza do grania kimĹ, kogo nigdy byĹmy sami nie stworzyli. Sam mjut. Ja swoje losowe postacie wspominam bardzo dobrze.  -dumb-
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
podrecznikach. Tam pisza tylko jak powiekszac. No i manczkini beda sie strasznie wyklocac. To proste: wykorzystac mozna rozne okaleczenia i choroby. Albo siÄgnÄ
Ä do (tfu, tfu) komputerĂłwek. 1) Knights of Xentar - na poczÄ
tku gry dwudziestopoziomowy (bodajĹĹşe) bohater wypija magiczny pĹyn (IIRC) skutkiem czego jego poziom spada do zera (chachacha). Czy wspomniaĹem, ĹĹşe parÄ scen wczeĹniej, gdy pijany wytaczaĹ siÄ z knajpy rabusie ograbili go do cna, nie zostawiajÄ
c nawet najĹĹşaĹoĹniejszego strzÄpka odzieĹĹşy, do okrycia wĹasnej sromoty? Zatem trzeba wam wiedzieÄ, ĹĹşe parÄ scen wczeĹniej, gdy pijany wytaczaĹ siÄ z karczmy... ;- 2) Planescape: Torment - tak, tak, skleroza, ups, pardon, amnezja nie boli. ;- -dumb-
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Lothar Leslie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mnie tez nie obchodzi zrownowazenie. Tyle ze nie cierpie hazardu i losowosci w ogole. Srednio mnie pociaga granie przypadkowa postacia. A ja akurat uwaĹźam, Ĺźe moĹźe to byÄ caĹkiem ciekawe. I to nie tylko trywialne losowanie wspĂłĹczynnikĂłw, ale hardcorowe wylosowanie profesji, rasy, archetypu, klanu, czy co tam mamy do dyspozycji. Nawet pĹci (to dopiero wyzwanie). Znakomite jako lek na znudzenie rolplejowaniem (wskutek zbyt dĹugiego grania tÄ
samÄ
postaciÄ
) lub gryzÄ
cy Ĺźal po stracie poprzedniej. Czasem zmusza do grania kimĹ, kogo nigdy byĹmy sami nie stworzyli. Sam mjut. Ja swoje losowe postacie wspominam bardzo dobrze. -dumb- W koñcu jakieĹ sĹowa poparcia.  Bardzo sĹusznie. Lothar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co do tworzenia na wĹasnÄ
rÄkÄ. MyĹlÄ ĹĹşe najwiÄkszym zagroĹĹşeniem nie jest stworzenie przepaka , gdyĹĹş z takimi wiemy jak sobie poradziÄ (hehehe). Jak ????? NasĹaÄ na niego jeszcze silniejszych????? PoniĹĹşyÄ go i czekaÄ aĹĹş sam siÄ wykrwawi ?????? Nagle trafia klienta grom z jasnego nieba??????? To popularne i przyjemne (hehe), ale moĹĹşna tego uniknÄ
Ä. Po co traciÄ czas???? Z przepakiem, jak z rakiem - wykryty we wczesnym stadium jest niegroĹşny. I moĹĹşna go leczyÄ: NaĹwietlanie (sprawy), chemioterapia (tu masz cudowny napĂłj ktĂłry podwaja wszystkie statystyki, a jednÄ
potraja... a potem zakrÄcamy kurek), w ostatecznoĹci pĂłjdzie pod nĂłĹĹş (ciekawe, skÄ
d szeĹciotonowy odwaĹĹşnik w takim miejscu). -dumb-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W jaki niby sposob? Nie wiem, ale to mi trÄ
ci pedofiliÄ
. ;- -dumb zĹoĹliwy jak nigdy (to ta godzina...)-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Hotels in WarschauFilmy gry dla dzieci karty kredytowe psy bargain property ateismos.net3 katalog seo Ku nieboskłonom Autoportret technologie Mafia
|
|
|