|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mia CD Audio to MP3 (1 wej¶ć) (1) Go¶ci
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: mia CD Audio to MP3
|
|
|
|
mia CD Audio to MP3
|
|
:Wrzucilem go na dawid.um.szczecin.pl os2 os2 (d:ftpos2), ftp cd d:ftpos2 550 You are not authorized to access 'd:ftpos2' directory Chyba jednak udostepnie pubos2 dla anonymousa.  Oczywiscie os2 os2 to user i password. Nie ma zadnych problemow, gdy kto zaczyna z linii komend ([C:]ftp dawid...). Polecam to takze, gdy PMowy FTP nie chce wejsc sam na docelowy katalog i forsuje /, a my tam nie mamy uprawnien. Niekiedy zreszta, np. w AS400, nie ma wogole czegos takiego jak / Zawsze wtedy nie ma problemow z [C:]ftp Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wył±czył możliwo¶ć wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
mia CD Audio to MP3
|
|
Cześć, WĹ‚aĹ›nie zmieniĹ‚em hware i chyba mogÄ™ siÄ™ podzielić paroma spostrzeĹĹşeniami, jakby ktoĹ› miaĹ‚ zamiar teĹĹş siÄ™ w to bawić. A moĹĹşe ktoĹ› dorzuci coĹ› ciekawego? Sam bym chÄ™tnie siÄ™ dowiedziaĹ‚, jak dziaĹ‚aĹ‚o CD-MP3 u innych... Mam teraz P166MMX/64 MB RAM, 2,5 GB HDD; CDD 24x Philipsa (przynajmniej teoretycznie... diskio mĂłwi o ok. 11x). Oba napÄ™dy sÄ… na jednym kanale IDE, a CD-ROM wisiaĹ‚ na standardowym driverze IDE z Merlina (nota bene, miaĹ‚ to eksplicite napisane w instrukcji!). System: Merlin PL, bez fikspakĂłw. 1. ĹšciÄ…ganie pĹ‚ytek. Ĺ»aden grabber PM-owy jaki miaĹ‚em nie chciaĹ‚ zdejmować Ĺ›cieĹĹşek audio. MoĹĹşe ten drive tego nie potrafi? OkazaĹ‚o siÄ™ jednak, ĹĹşe READCDA2 dla DOS Ĺ›cieĹĹşki audio zdejmuje, ale siÄ™ wykĹ‚ada na synchronizacji po zapisie ktĂłrejĹ› kolejnej porcji danych na dysk. W zasadzie na danym utworze wykĹ‚ada siÄ™ zwykle w tym samym miejscu, a w sesji DOS pod OS/2 zwykle zapisuje dalej niĹĹş w DOS... MoĹĹşe to mieć coĹ› wspĂłlnego z kaszowaniem CD-ROMu, bo w instrukcji kazali to wyłączyć (nie wyłączyĹ‚em). CDDA dla DOS wykĹ‚adaĹ‚ siÄ™ na korekcji zbyt duĹĹşego drĹĹşenia (jitter), ale po wyłączeniu korekcji spokojnie dotarĹ‚ do koĹ„ca utworu. Z programĂłw OS-owych, Leech twierdziĹ‚, ĹĹşe dysk nie supportuje CD-DA, tak samo TWAVE (twavedae). Natomiast Alfons poradziĹ‚ sobie bez problemu i czytaĹ‚ aĹĹş gwizdaĹ‚o, w porywach osiÄ…gajÄ…c 1400 KB/s. Co ciekawe, pliki cyfrowe rĂłĹĹşnych graberĂłw miaĹ‚y rĂłĹĹşne zawartoĹ›ci, a nawet nieco rĂłĹĹşne dĹ‚ugoĹ›ci. PrawdÄ™ mĂłwiÄ…c, nic z tego nie rozumiem. CzyĹĹşby istniaĹ‚y rĂłĹĹşne metody cyfrowego odczytu digital audio? A moĹĹşe jednak niektĂłre programy odczytujÄ… dysk w trybie sĹ‚uchawkowym ? Jak to sprawdzić? 2. Kompresja. L3ENC dla OS/2 tym razem mi poszedĹ‚, choć na poprzednim komputerze, 486DX2-66/24 MB i dość ciasno z dyskami coĹ› siÄ™ mu siÄ™ sypaĹ‚o. L3ENC for DOS w oknie DOS-owym byĹ‚ wyraĹşnie wolniejszy, wiÄ™c daĹ‚em mu spokĂłj, choć na starym komputerze jako jedyny przebrnÄ…Ĺ‚ z kompresjÄ…. OS2ENC nadal wygenerowaĹ‚ gwizdy (nie dotarĹ‚em do koĹ„ca, bo pakowaĹ‚ sporo wolniej od L3ENC, ale chyba poczÄ…tek powinien być prawidĹ‚owy)? 3. Odgrywanie. Wszystkie odgrywarki, ktĂłre ruszylem (MAPLAY, MP123, MPG123, WARPAMP) dziaĹ‚aĹ‚y just fine, dajÄ…c caĹ‚kiem nieduĹĹşe obciÄ…ĹĹşenie systemu. WyglÄ…da na to, ĹĹşe wywracanie siÄ™ WARPAMP, o ktĂłrym pisaĹ‚em parÄ™ tygodni temu, czkawka MP123 i inne dziwne efekty odgrywarek wynikaĹ‚y po prostu z braku zasobĂłw. Wniosek: bez pentiuma nie podchodĹş.  Pozdrawiam serdecznie, (js). mailto:ja...@polbox.pl
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wył±czył możliwo¶ć wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
mia CD Audio to MP3
|
|
: : leech100.zip 64976 98-02-28 : : A gdzie moĹĹşna go znaleźć?? : :Wrzucilem go na dawid.um.szczecin.pl os2 os2 (d:ftpos2), : moze w dzien bedzie szybciej CoĹ› tam nie tak dziaĹ‚a: ftp cd d:ftpos2 550 You are not authorized to access 'd:ftpos2' directory Pozdrawiam serdecznie, (js). mailto:ja...@polbox.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mia CD Audio to MP3
|
|
 rogram do sciagania sciezek audio razem z kodem zrodlowym, :niestety dla DOS  lezy na: :http://home.elka.pw.edu.pl/files/ Nie ma takiego numeru.  Pozdrawiam serdecznie, (js). mailto:ja...@polbox.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mia CD Audio to MP3
|
|
Cześć, W tym wÄ…tku pojawiĹ‚ siÄ™ kiedyĹ› list mĂłwiÄ…cy o tym, ĹĹşe drivery OS/2 (bodaj OS2CDROM.DMD) mogÄ… uniemoĹĹşliwiać bezpoĹ›rednie czytanie Ĺ›cieĹĹşek dĹşwiÄ™kowych. Niestety, tamten list mi gdzieĹ› zaginÄ…Ĺ‚. Czy ktoĹ› mĂłgĹ‚by przybliĹĹşyć temat i ewentualnie podesĹ‚ać dobry driver? Mam Merlina PL, bez fikspakĂłw. Z gĂłry dĹşwiÄ™kujÄ™. Pozdrawiam serdecznie, (js). mailto:ja...@polbox.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mia CD Audio to MP3
|
|
: : : : :Wrzucilem go na dawid.um.szczecin.pl os2 os2 (d:ftpos2), : : ftp cd d:ftpos2 : 550 You are not authorized to access 'd:ftpos2' directory : :Chyba jednak udostepnie pubos2 dla anonymousa.  :Oczywiscie os2 os2 to user i password. NIe domyĹ›liĹ‚em siÄ™.  :Nie ma zadnych problemow, gdy kto zaczyna z linii komend ([C:]ftp :dawid...). Jest to mĂłj ulubiony FTP, zwĹ‚aszcza, ĹĹşe ma dwie przemiĹ‚e cechy: - moĹĹşna na niego pajpować skrypty - potrafi sam przekodować 8859-2 na 852 w trybie ASCII (firmowy FTPD zresztÄ… teĹĹş!) TrafiĹ‚em teĹĹş kiedyĹ› bardzo fajny, obiektowy FTP , ale nie pamiÄ™tam, jak siÄ™ nazywaĹ‚. I nadawaĹ‚ siÄ™ głównie na łącze staĹ‚e. Pozdrawiam serdecznie, (js). mailto:ja...@polbox.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoj± wesoł± nowin± na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesi±cu ci±ży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej ksi±żki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym S±dzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Cichlids - FryzuryUrz±dzenia wielofunkcyjne artykuły poligraficzne domy z bali opisy gg Swiat rossim PiosenkiSok Noni home foreclosure motywacja ksi±żki armatura przemysłowa hotele
|
|
|