Problem jest tylko jak się po jakimś czasie Windows wysypie (nie z powodu Linuxa) bo trzeba znowu instalować (...) A wiecie, że w domowym komputerze mam Win98 od początku 1999r (w dodatku zainstalowane NA Win95 uprzednio tam rezydujące) i jeszcze _nigdy_ nie musiałem kasować partycji i instalować wszystkiego od nowa. A dodatkowo przez te 5 lat przewinęło się na tym komputerze ze 30 różnych płyt głównych, tyle samo kart graficznych itp. Tak więc da się utrzymac w ruchu produkt M$..... (Co nie oznacza, że darzę go jakąś szczególną sympatią. Do internetu od początku używam Netscape, teraz Mozillę. Do grup dyskusyjnych wciąż najwygodniejszy jest dla mnie Netscape 4.7x)
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.