żarty internetowe Która Panda jest lepsza Platinum czy Titanum ???
PS: Beta 2005 działa do kiedy? juz mozesz pobrac z _link_u , ktory podalem wczesniej. DO KIEDY! Nie: od kiedy Ja to zaraz zacznę testować Kurczak! Sam sobie odpowiadam... FSIS2005 (beta) zabiera 42 megabajty pamięci i odpala 16(!) procesów. Chyba ich pogieło Wyraźnie spowalnia działanie kompa. F-Secure zostaje honorowym członkiem elitarnego klubu, którego założycielami są firmy Symantec i McAfee. I to by było na tyle. Dobranoc. PS: Teraz w module firewalla widać svchost.exe jako aplikację udostępnioną. Chociaż tyle. Niestety nadal nie można skonstruować ciasnej regułki
upewnij sie ze masz najlepszy program! (Be sure!) a odpowiadajac na pytanie do konca wrzesnia: http://europe.f-secure.com/exclude/is2005/index.shtml Ja to zaraz zacznę testować milo mi Mi już mniej, po tym jak zobaczyłem jak się ten pakiet rozścielił w moim systemie Zgupieli chyba. Faktem jest, że FSIS jest bardzo dobrym zestawem ochronnym z racji doskonałego antywira. Reszta w tym pakiecie jest taka se Szkoda.
można jej podglądnąć Niech zgadnę... W wersji 2006 będzie można zobaczyć co zawiera ta reguła. W wersji 2007 będzie można ją przeedytować, a dopiero w wersji 2008 będzie można dopisać nowe reguły. Normalnie nienormalne ,,Normalnie nienormalne'', czyli jak wyciągnąć kasę z klienta. F-secure Expansion Pack 20xx na osobnej płycie, w ładnym pudełku, z instrukcją obsługi i darmową infolinią (niestety można połączyć się tylko przez Syberię - 10,20 + VAT) [; ole!
żadnego chyba że chcesz miec problemy, polecam antyvira (darmowy, nie obciąża systemu, codzienna aktualizacja) http://www.avup.de/personal/en/avwinsfx.exe Równie dobry jak te płatne? pozdro Szachysta
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.