|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
żarty dowcipy Dowcipy o anestezjologach (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: żarty dowcipy Dowcipy o anestezjologach
|
|
|
|
żarty dowcipy Dowcipy o anestezjologach
|
|
|
Czy na prawdę nie ma więcej? Anestezjolog do pacjenta przed operacją: - Będę zaraz pana usypiał. Pan tu jest prywatnie czy na NFZ? - Na NFZ. - Ok. Proszę zamknąć oczy i... Aaaa, kotki dwa... pzdr Y (C)
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Odsyłam do skeczu o anestezjologu po tytułem skecz o anestezjologu tax: Hrabia na balu w towarzystwie dam opowiada wrażenia z wyjazdu na safari. -Idę - mówi - wychodę z za drzewa, a tu nagle przed oczami staje mi lew. Więc ja szybko zdejmuje z ramienia fuzje, przykładam do oka naciskam spust, fuzja nie nabita.... Zesrałem się... Dam pod wrażeniem opowieści mówi: - Ależ Hrabio, proszę się nie wstydzić, w takim momencie to chyba każdy by mógł... - Nie tam. Teraz się zesrałem.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Owszem, jest wiele złośliwych dowcipów o chirurgach czy ortopedach, wymyślanych m. in. przez anestezjologów (chociaż podobno to wszystko prawda... , ale nie chodzi mi o tego typu żarty. Czy ktoś zna inne dowcipy o anestezjologach i miałby ochotę przytoczyć? W sumie o chirurgach... Samolot, klasa economy. W przejściu pojawia się stewardesa. - Czy na pokładzie jest anestezjolog?! Wstaje jeden z pasażerów. - Ja jestem anestezjologiem. - Proszę szybko za mną do bussines class! Po drodze lekarz pyta: - Co się stało? Ktoś zasłabł, zatrzymanie krążenia? - Nie, nie - odpowiada stewardesa. - Tam leci chirurg, chce sobie poczytać i trzeba mu światło ustawić. I jeszcze jeden, bardziej hermetyczny: - Kto jest najlepszym kochankiem? - Chirurg. Bo jak powie, że kończy za 10 minut to jeszcze godzinę się będzie pier****ł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy ktoś zna inne dowcipy o anestezjologach i miałby ochotę przytoczyć? a. 1. Czemu chirurdzy mają czerwone plamy na fartuchach ? - od krwi 2. Czemu urolodzy mają żółte plamy na fartuchach ? - od moczu 3. Czemu anestezjolodzy mają brązowe plamy na fartuchach ? - od kawy b. - Czemu anestezjologom śmierdzą dłonie ? Bo cały dyżur trzymają je w kieszeniach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej, <cut Czy ktoś zna inne dowcipy o anestezjologach i miałby ochotę przytoczyć? Anestezjolog mówi do pacjenta przed operacją: - Dzis usypiamy za darmo... ale budzimy za pieniądze. Wieczór. Anestezjolog stoi przed łóżkiem, patrzy zrezygnowany. - Praca, ku*wa, wszędzie praca... anestezjolog - członek ekipy operującej, który sprawia, że nie czujesz bólu do momentu otrzymania rachunku. tacowe: Lata 80-te. Warszawa. Do sklepu spożywczego wchodzi turysta ze Szwecji. Wyciąga rozmówki polsko-szwedzkie, dłuższą chwilę przerzuca kartki i w końcu pyta: - Szy dostanę pifo? - Niestety nie ma - odpowiada sprzedawczyni Szwed znowu zagląda do rozmówek i mówi: - Fiedziałem, kurfa, fiedziałem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może jeszcze do kolekcji...choć wszystkie kiedyś już na tej grupie były: 1. Pielęgniarka do pacjenta: - Czemu pan uciekł z sali operacyjnej? - Bo anestezjolog powiedział proszę się nie bać, to rutynowa operacja, wszystko pójdzie świetnie - No właśnie, nie było się czego bać! - Ale on to powiedział do chirurga! 2. Anestezjolog budzi pacjenta po operacji: - Panie, obudź się pan! To ja, święty Piotr! 3. - Panie bobrze, dlaczego ma pan takie białe zęby? - Nie jestem żadnym bobrem, tylko pana anestezjologiem... Z pozdrowieniami Latta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Opony zimowe - pozycjonowanie stron suchecki.com.pl atrakcyjne ceny - prezerwatywy unimil - dobry wybór. - Interesują Cię rowery wycieczki rowerowe? - profejsonalne projektowanie stron www - Wyszukiwarka mp3 - Lampy do biur i mieszkań |
|
|