#No co ty, żarty sobie stroisz? #Nie. Jaja sobie robię

A te dane przez naturę już przestały wystarczać? ;-E #Albo na ludzi

Tia, na spacer. #Jak mi strasznie się nudzi, to wypożyczam film żeby obejrzeć z rodzinką. Ale #z reguły kupuję. Oki, niech będzie - jak kogoś na to stać, to lepiej kupić. #Ja mam tylko 10GB+8GB. I nie chcę marnować kasy na DVD-rom... #Zwłaszcza, że musiałbym kupić SCSI. Ja mam tylko 8GB #Jakoś nie widzę sensownych zastosowań dla 20GB HDD. 60, Jacq, 60 gigusiów... Za 1,3 tysia. Chyba kupię

#ale są tam dwa kompletne linuxy, gotowe do odpalenia w każdej chwili

He he, przezorny? #A skąd? Z Wawy. #A może bliżej Ci będzie na lokalną giełdę? Jasne, że bliżej, ale jedna na razie jest off, a za stodołą to wiadomo, co się robi ;] #Wiem. Już niemal to uczyniłem, kupując MAXa... #? Aaaa, G400? Uhm. #Bez przesady. Odtwarzacz 1500, ampli 1800, głośniki 5-8 k PLN... razem można #się spokojnie zmieścić w 10k PLN (przy naprawdę dobrym sprzęcie). No to się nieco różnimy, bo ja mam baaaaaaaardzo wysokie wymagania (i dlatego na razie mam DVD w kompie - i tak czekam na DVD-Audio) #A ja widzę. Za rok (a dokładniej mówiąc, od września) będę już pracował i #żegnajcie wakacje

Wrzesień - już w tym roku pracujący (ale tylko praktyki). A lipiec i sierpień? #He he, a o DVD-RAM nie słyszałeś? Też płytki... #Tylko do odtworzenia w nagrywarce DVD-ram. Przeca już ją masz (założenie - w przeciwnym razie na co ci płytki?) #Shitoza. Zdaje się, że z 3 standardów (a może już więcej?) przynajmniej jeden jest możliwy do odtworzenia na zwykłych DVD-ROMach. #Więc jednak się poprzewracało... #Co się poprzewracało? (-: Nie co, tylko gdzie :-E #Te niewielkie nakłady to 20GB HDD + DVD-ROM, czyli jakieś 1200zł (bo chyba #nie namawiasz mnie do kupna złomu). HDD już masz, więc 400 zeta na DVD (za tyle kupiłem nówkę), styknie nawet 2x. #Za tą cenę można kupić najprostszy odtwarzacz stacjonarny (philips 710, apex i kilka innych chińczyków ). Patrz uwaga nt złomu. #A żebyś wiedział

EoT. #No właśnie - widzisz, że jest to zupełnie bez sensu. Po co piętrowy dom/mieszkanie kupiłeś/budowałeś??? #Zwłaszcza, że taki zestaw daje kiepski obraz (bo tylko s-video zamiast RG

, #potrafi się zawiesić i wcale nie kosztuje wiele mniej od odtwarzacza. Patrz wyżej. Ewentualnie można zaoszczędzić na TV mając duży monitor (np. 24 wide-screen) #No i w ogóle nie można mówić o komforcie - przewijanie, stopklatka... Przeca jest stopklatka. Przewijanie tak jakby również. #Czyli koszmar Fakt, ale nikt nie mówił, że ćwiczenia to przyjemność. #k*sko ciężka obudowa enlight'a He he, wiem coś ntt. Kilka dni temu pojechałem do rodzinki, gdzie wyemigrowała moja stara pentiawka, miałem zamontować SB16 - przygotowany do ustawienia kompa na biurku, zebrałem siły i... mało nie fiknąłem do tyłu, taki leciutki! Jedną ręką spoko można podnieść. A Enlight - eeeeeee, sam wiesz... #I to ma być kino domowe? Dziękuję...

Nie za ma co. Pozdroofka! -=| DooM3R |=- ________________________________________________________ W teorii możliwe jest wszystko, w praktyce - cała reszta