Szukaj w Portalu:

Menu główne
Start
Fryzury damskie
Fryzury męskie
Fryzury okazjonalne
Moda
Zdrowie
Uroda
Z życia gwiazd
Forum

Niepamietasz hasla ? 
Zostan naszym uzytkownikiem 

Typy bukmacherskie
Zaklady sportowe, typy

Zaklady sportowe

Zaklady bukmacherskie

Praca
Ciekawe oferty dla kazdego

Tworzenie stron www

Profesjonalnie i szybko

paznokcie sklep
Bardzo dobry sklep

Pielegnacja wlosów
Portal Ceneo

Salony piękności
Dla modnych kobiet

Klimatyzacja
Oraz wentylacja

Depilacja laserowa
Salon urody

Pozycjonowanie

Stron www

Menu górne
Fryzury
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
żarty chińczyków Dzielenie DYSKU na partycje (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: żarty chińczyków Dzielenie DYSKU na partycje
Jacek Osiecki (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
żarty chińczyków Dzielenie DYSKU na partycje  
Cóż - będę musiał spróbować... jeśli się da zapisywać tym w realtime, to bardzo fajnie... Chcialbym ) W divX? Sprawdziłem - faktycznie się da... ale jakość cienka. Chyba pozostanę przy niekompresowanym i kodowaniu do mpeg-1... Pozdrawiam,

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jacek Osiecki (Gość)
Data urodzin:
Tia... Najwygodniej mieć płytkę! :] Co Ty nie powiesz? )) Wolałem napisać ;] Pozdruffka,

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
DooM3R (Gość)
Data urodzin:
#A ja - tak ))) No co ty, żarty sobie stroisz? #A na dwór? Albo na pole? Albo na swoje? Albo z siebie? #Ja Ci dam nic. A czym niusy czytam? Oczami. #A mi się nie chce pozostałych rzeczy przerzucać na CD Też mi się nie chcę + dodatkowo mam ten komfort, że nie mogę #Taniej - wypożyczyć :] #Za ile? 8zł/dzień? 5zł/dzień? Tak. #A jak będziesz chciał obejrzeć film jeszczeraz, albo na raty (przez 3 dni oglądałem Titanica - właśnie wczoraj #skończyłem ? A gdzie czas na obejrzenie dodatków? Po to kopiuję na hadeka ;] #Owszem, można taniej wypożyczyć czy wymieniać film, ale nie zmienia to #faktu, że jak film oddasz, to go tak hop siup nie obejrzysz... Patrz wyżej ;] Pojemny hadek to wyższy koszt niż kilku nowych filmów, ale może się przydać i do innych rzeczy. #Zapraszamy Załatw jeszcze transport #Zrujnować można się zawsze. Wiem. Już niemal to uczyniłem, kupując MAXa... #Jak kupisz odtwarzacz i zestaw DTS z głośnikami, to płyty będą wydawały Ci #się bardzo tanie. No myślę, co to jest te +/- 80 w porównaniu z dziesiątkami tysięcy? #Ja na razie zastanawiam się, jak kupić amplituner, nie#rezygnując z wakacji )) Wakacje przyszłoroczne, ofkoz? Nie widzę problemu #Po pierwsze, ich chyba nie można tak po prostu pociąć. A jak się już uda, to #dziękuję za oglądanie filmu i co 20 minut włóż płytkę, włóż płytkę He he, a o DVD-RAM nie słyszałeś? Też płytki... #A TAK! Więc jednak się poprzewracało... #I Ty chcesz, żebym jeszcze musiał siadać przy tej parszywej skrzynce z #monitorem, żeby sobie obejrzeć film? Tia, bo dzięki niewielkim nakładom (jeśli już masz kompa) możesz oglądać te filmy. #NIGDY! Tia, jasssne... #A to, że komputer mam w zupełnie innym pokoju (i na innym piętrze niż #telewizor, to jeszcze inna sprawa Długi kabelek + brat/siostra (z walkie-talkie) przy kompie do obsługi p_layer_ka Albo gimnastyka - przenoszenie TV do kompa lub kompa do TV. Pozdroofka! -=| DooM3R |=- ________________________________________________________ W teorii możliwe jest wszystko, w praktyce - cała reszta

eLKa (Gość)
Data urodzin:
Tak jak juz mowilem nie pamietam juz zlosliwego wirusa ) Ja też, ale nie zmienia to faktu, że można takowego złapać. O !!!!!!! Cos tu na pl.comp.pecet  wypisywali ludzie ostatnio o pewnym cih`u,  ktory im dyski pozzeral )))

Jacek Osiecki (Gość)
Data urodzin:
Albo gimnastyka - przenoszenie TV do kompa lub kompa do TV. Czyli koszmar - Ty chyba nie widziałeś, co się dzieje u mnie za komputerem i za telewizorem. Żeby odpiąć komputer, trzeba wypiąć 17 kabli, przetaszczyć to o piętro niżej (k*sko ciężka obudowa enlight'a + monitor), wyczarować skądś jeszcze dwa gniazdka zasilania (telewizor+vcr+dvd+sat+wzmacniacz+ładowarka baterii to 6 zajętych gniazdek w listwie), podłączyć odpowiednie kabelki w tej gęstwinie za telewizorem i modlić się, żeby wszystko działało. Duuużo zmarnowanego czasu, niewygodne jak cholera (trzeba łazić do komputera i klikać myszką), nieestetyczne i do tego kiepska jakość obrazu i problemy z wyprowadzeniem dźwięku do amplitunera. I to ma być kino domowe? Dziękuję... Pozdruffka,

DooM3R (Gość)
Data urodzin:
#No co ty, żarty sobie stroisz? #Nie. Jaja sobie robię A te dane przez naturę już przestały wystarczać? ;-E #Albo na ludzi Tia, na spacer. #Jak mi strasznie się nudzi, to wypożyczam film żeby obejrzeć z rodzinką. Ale #z reguły kupuję. Oki, niech będzie - jak kogoś na to stać, to lepiej kupić. #Ja mam tylko 10GB+8GB. I nie chcę marnować kasy na DVD-rom... #Zwłaszcza, że musiałbym kupić SCSI. Ja mam tylko 8GB #Jakoś nie widzę sensownych zastosowań dla 20GB HDD. 60, Jacq, 60 gigusiów... Za 1,3 tysia. Chyba kupię #ale są tam dwa kompletne linuxy, gotowe do odpalenia w każdej chwili He he, przezorny? #A skąd? Z Wawy. #A może bliżej Ci będzie na lokalną giełdę? Jasne, że bliżej, ale jedna na razie jest off, a za stodołą to wiadomo, co się robi ;] #Wiem. Już niemal to uczyniłem, kupując MAXa... #? Aaaa, G400? Uhm. #Bez przesady. Odtwarzacz 1500, ampli 1800, głośniki 5-8 k PLN... razem można #się spokojnie zmieścić w 10k PLN (przy naprawdę dobrym sprzęcie). No to się nieco różnimy, bo ja mam baaaaaaaardzo wysokie wymagania (i dlatego na razie mam DVD w kompie - i tak czekam na DVD-Audio) #A ja widzę. Za rok (a dokładniej mówiąc, od września) będę już pracował i #żegnajcie wakacje Wrzesień - już w tym roku pracujący (ale tylko praktyki). A lipiec i sierpień? #He he, a o DVD-RAM nie słyszałeś? Też płytki... #Tylko do odtworzenia w nagrywarce DVD-ram. Przeca już ją masz (założenie - w przeciwnym razie na co ci płytki?) #Shitoza. Zdaje się, że z 3 standardów (a może już więcej?) przynajmniej jeden jest możliwy do odtworzenia na zwykłych DVD-ROMach. #Więc jednak się poprzewracało... #Co się poprzewracało? (-: Nie co, tylko gdzie :-E #Te niewielkie nakłady to 20GB HDD + DVD-ROM, czyli jakieś 1200zł (bo chyba #nie namawiasz mnie do kupna złomu). HDD już masz, więc 400 zeta na DVD (za tyle kupiłem nówkę), styknie nawet 2x. #Za tą cenę można kupić najprostszy odtwarzacz stacjonarny (philips 710, apex i kilka innych chińczyków ). Patrz uwaga nt złomu. #A żebyś wiedział EoT. #No właśnie - widzisz, że jest to zupełnie bez sensu. Po co piętrowy dom/mieszkanie kupiłeś/budowałeś??? #Zwłaszcza, że taki zestaw daje kiepski obraz (bo tylko s-video zamiast RG, #potrafi się zawiesić i wcale nie kosztuje wiele mniej od odtwarzacza. Patrz wyżej. Ewentualnie można zaoszczędzić na TV mając duży monitor (np. 24 wide-screen) #No i w ogóle nie można mówić o komforcie - przewijanie, stopklatka... Przeca jest stopklatka. Przewijanie tak jakby również. #Czyli koszmar Fakt, ale nikt nie mówił, że ćwiczenia to przyjemność. #k*sko ciężka obudowa enlight'a He he, wiem coś ntt. Kilka dni temu pojechałem do rodzinki, gdzie wyemigrowała moja stara pentiawka, miałem zamontować SB16 - przygotowany do ustawienia kompa na biurku, zebrałem siły i... mało nie fiknąłem do tyłu, taki leciutki! Jedną ręką spoko można podnieść. A Enlight - eeeeeee, sam wiesz... #I to ma być kino domowe? Dziękuję... Nie za ma co. Pozdroofka! -=| DooM3R |=- ________________________________________________________ W teorii możliwe jest wszystko, w praktyce - cała reszta

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team