#Myślisz, że się za szybko zużyją? ;] #Po ostatniej wycieczce rowerowej jestem skłonny obawiać się, że tak

)) Uuuu, ciężka sprawa... #A może ten dysk to np. 12 ?

Hie hie, do gramofonu? Zwykły 3,5 #Bo dysku ze sobą nie tachasz. #Owszem, tacham

Nie napisałeś!!! # (1GB IBM) A nie 10 czy 13? # a drugi noszę ze sobą (8GB Quantum). na uczelni wsadzam swój dysk do kieszeni A u mnie nie ma w żadnym uczelnianym kieszeni, błeee... A tak to bym tachał nawet ten jeden jedyny. Ale może kupię sobie jakiś SCSI (ale pewnie IDE, jeśli już), i będzie zabawy (obłażenie kumpli z hadekiem

#(np. 1,2GB pliki Dogma w .mpg) ? # Dyskietki to przeżytek i już ich od daaawna nie używam... Marzy mi się MO na USB... Albo hadek na USB

A jeszcze lepiej - USB2.0 lub FireWire. Ale to u nas prawie nie ma

#W Warszawce jednak dużo więcej płacą... I życie dużo więcej kosztuje

A płacą może dużo więcej, ale nie każdemu, chlip chlip #Ja też posłuchałem i stwierdziłem, że typowe audiofilstwo (czyli lampy, #kolumny za 50k PLN itp.) to po prostu przerost formy nad treścią Zależy od czułości słuchu

# O ile różnica jakościowa między głośnikami za 2k PLN a 20k PLN jest znacząca, to #już między 20k a 200k PLN nie jest warta zachodu. IMHO oczywiście

Za 200K na pewno bym nie kupił (w końcu para Nautilusów to tylko ok. 130K; łaaa, ale tylko para). #Mi wystarczy salon. Co prawda jest trochę problematyczny, choćby ze względu #na kominek, ale te 45m.kw. ma... He he, moje mieszkanie ma tyle (tylko przestaw cyferki) #Eee dvd-audio... ja wolę zwykłe DVD - mniej audiofilstwa, więcej zabawy

))) DVD-Video również obsługuje

A zwykłe DVD nie obsłuży DVD-A

#Jak już, to setki tysięcy

Półtorej setki ;] Więc jednak dziesiątki #Po prostu przerwałem pracę teraz, bo muszę się zająć dyplomem. Potem #niestety koniec laby

No to baw się!

#Bueee... miłego konfigurowania. Hmm, CDR na USB?

# I do tego stracisz kumpla, któremu rozp* instalkę winxx w drobny mak

A to już problem Billa (i kumpla). Niech używa linucha. #Chcesz wojny?

Może na początek zwykła potyczka? #Ale stacjonarny już mam. Więc po co mam marnować kasę na dvd-rom? Żeby mieć 2 - ty oglądasz co innego, rodzina co innego #Wolę złom stacjonarny, który działa dobrze, od złomu komputerowego, który #cały czas się chrzani

Mi się od przeszło 15 miesiów nic nie pochrzaniło. A kumplowi padły już 2 Philipsy stacjonarne ;P #Od hartowania się to jest sauna. Polecam

Dla stali ;] #Jeśli ktoś ma 24 monitor 16:9, to cena zestawu kina domowego jest dla niego #całkiem przystępna

A jeśli dostał w prezencie? Albo znalazł? #A i tak 24 monitor jest gorszy od 32 telewizora

No to popracuj sobie na 32 TV, hie hie... Poza tym 32 TV jest gorszy od 36 , ten z kolei ustępuje 42 , który to jest gorszy od 48 ... Propozycja: kupię ci 32 TV, a ty mi kupisz 24 monitor. Oba panoramiczne, ofkoz. Pozwalam wybrać ci firmę, i sam to czynię: ELSA. Modelu już nie pozwalam wybrać, tak samo i ja nie żądam jakiegoś konkretnego (kupisz wg uznania). Tyle tylko, że jest chyba tylko jeden w moim przypadku

#Ja chcę mieć kino domowe, a nie coś gorszego od wideo... Ja mam w każdym razie coś lepszego od VHS

A kumpel nawrócił się na kasety. #Namiastkę siłowni mam w domu. A jak mi się chce, to pojeżdżę na rowerku

Ze szkodą dla danych przez naturę krągłości ;] *** Pozdro *** -=| DooM3R |=- UIN: 72948727