Szukaj w Portalu:

Menu główne
Start
Fryzury damskie
Fryzury męskie
Fryzury okazjonalne
Moda
Zdrowie
Uroda
Z życia gwiazd
Forum

Niepamietasz hasla ? 
Zostan naszym uzytkownikiem 

Typy bukmacherskie
Zaklady sportowe, typy

Zaklady sportowe

Zaklady bukmacherskie

Praca
Ciekawe oferty dla kazdego

Tworzenie stron www

Profesjonalnie i szybko

paznokcie sklep
Bardzo dobry sklep

Pielegnacja wlosów
Portal Ceneo

Salony piękności
Dla modnych kobiet

Klimatyzacja
Oraz wentylacja

Depilacja laserowa
Salon urody

Pozycjonowanie

Stron www

Menu górne
Fryzury
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
śmieszne gry dla dziewczynek śmieszne teksty z rpg [dlugie] (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: śmieszne gry dla dziewczynek śmieszne teksty z rpg [dlugie]
tapta (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
śmieszne gry dla dziewczynek śmieszne teksty z rpg [dlugie]  
RPG czyli Rozbrajające Pogaduszki Graczy Dostarczone przez Perpetka , 09.10.2003 @ 04:46:56 (9829 x czytane)     Dla tych, którzy wiedzą, co to jest RPG - bez dalszych objaśnień. Dla tych, którzy nie wiedzą - RPG to coś takiego, że czterech facetów siedzi przy stole i jeden uważa, że jest gburowatym krasnoludem, drugi - renomowanym zabójcą smoków, a trzeci - powabną elfią łuczniczką. Natomiast czwarty - tzw. Mistrz Gry - robi wszystko, by ich w tym przekonaniu utrzymać... MG - Mistrz Gry, G - Gracz MG: Dostałeś krytyczny w udo i 10 punktów obrażeń, jeszcze jeden punkt i zemdlejesz. G: To ja robię fiflaka, gwiazdę, przeskakuję przez mur i w tym samym czasie puszczam w niego dwie krótkie serie z peemów. MG: Stary, krwawisz, masz strzaskaną kość udową, zaraz zemdlejesz, a peemy masz w zapiętych kaburach! Nie możesz tego zrobić! G: (z wyrzutem) No wiesz co... Ale jesteś... * * * * * MG: Kiedy rozmawiacie, nagle zauważacie, że z zarośli obserwuje Was młody zielony smok. G1: Udaję, że go nie widzę i mówię: Tak, smoki to bardzo inteligentne stworzenia... MG: Ma 40 cm wzrostu. G1: Atakuję go, krzycząc Zabić głupiego gada! MG: Na niebie pojawia się drugi, 10 razy większy, pikuje w twoją stronę. G2: Dżizus, k***a, ja pie***lę! G3: Mamuśka... G4: Widzisz, co zrobiłeś, kretynie? G1: Jak już mówiłem, smoki są niezwykle mądre... * * * * * MG: Dobra, trochę mechaniki. G1, G2 awansujecie na poziomy 3 i 5. Kto ile dostaje punktów umiejętności, wiecie. Na co je przeznaczacie? G: Mistrzuniu, znajdź mi tu [daje mi podręcznik gracza i przewodnik mistrza podziemi] sposób na to, żeby mag mógł walczyć halabardą. MG: Nie da się, nie ma tu zapisu, który by na to pozwalał. G: @!#$ [wiązanka] G: Błagam ... Pozwól mi... MG: Nie G: Ale... MG: Dobra, możesz walczyć halabardą, ale pod warunkiem, że twoja halabarda będzie ważyła tyle co kij, miała takie samo opóźnienie, zadawała tyle samo obrażeń, miała taki sam rzut na trafienie i krytyk, będzie wyglądała jak kij i będzie kijem. G (ucieszony): OK * * * * * MG: Atakują was gobliny... G: Wyciągam halabardę i szarża na pierwszego z brzegu. MG: Nie możesz. G: Czemu? MG: Przecież jesteś magiem. G: Ale... MG: Przez całą wczorajszą sesję udowadnialiśmy Ci, że mag nie może używać halabardy i w końcu przyznałeś nam rację. G: Cholera, myślałem, że zapomniałeś. * * * * * MG: Więc gdzie zaprowadzisz tę łatwą dziewczynę? Niedaleko wsi jest mały, romatyczny strumyczek... George: Ok, to prowadzę ją tam i wszyscy wiedzą, co robię... MG: No dobra, skończyliście, było fajnie, coś jeszcze? George: Ok, no to ciało wrzucam do rzeki... * * * * * Krzyk z pokoju, gdzie jeden z bohaterów poznawał się z jakąś dziewką z tutejszej wsi, obudził elfkę w pokoju niżej. Podchodzi ona do łóżka innego bohatera, budzi go i pyta: - Ej Gerrik, dlaczego on tam tak krzyczy na górze? - Oj, no bo oni się tam pier... - odpowiada zaspany. - Aha... - zastanawiając się chwilę - ...a to dlaczego on krzyczy RATUNKU? * * * * * [Walka...] MG: Jesteś na skraju śmierci... G1: Znowu... MG (wkurzony): Posłuchaj mnie. Nie wiem, dlaczego grasz magiem, skoro tak lubisz siekankę, ale wyjaśnij mi, czemu zawsze pchasz się do pierwszej linii... G1: Bo lubię i magię, i broń... MG: Ale to drugie jest w przypadku maga nieskuteczne. G1: No dobra, rzucam magiczny pocisk. MG: Nie możesz, właśnie straciłeś przytomność. G1: Wczytuję grę... [Scena zbyt brutalna, żeby ją opisać] * * * * * [G1 pił przez całą noc. Zemdlał nad ranem po wypiciu setnej chyba butelki wina. Rano budzi się z kacem stulecia.] MG: Budzisz się. G1: Mogę ruszać rękami? MG: Tak, choć z trudem. G1: Sięgam po butelkę... * * * * * Pewien Mistrz Gry słynął z tego, że pociągnięcie dźwigni w jego przygodach miało straszliwe konsekwencje... MG: Goni was 70 wściekłych Demonów Piekieł... G: Uciekam. MG: Dobiegasz do ślepego zaułka. Ze ściany wystaje dźwignia. G: (zrezygnowanym tonem) To ile było tych demonów? * * * * * MG: Stajecie przed zamkniętymi, potężnymi drzwiami. Na dębowym drewnie wymalowane są runiczne znaki... G1: Próbuję je wyważyć barkiem. MG: Nie udaje ci się. G2: Rąbię drzwi toporem. MG: Nawet ich nie zarysowałeś. G3: Uderzam w drzwi Ognistą Kulą. MG: Zero efektu. [Po kilkunastu dalszych propozycjach w tym stylu...] MG: (zrezygnowany) Sugestia Mistrza Gry: poszukać klamki... * * * * * [MG jest zmuszony do nagłego prowadzenia - uległ jękom graczy. Jeden z graczy chce koniecznie sforsować pewne drzwi w opuszczonym zamczysku.] MG: Julek, ja naprawdę nie pamiętam, dokąd prowadziły te drzwi. Zmusiliście mnie, żebym wam prowadził bez materiałów, to się nie upieraj z ich otwarciem, tam nie było nic ciekawego. Julek (grający krasnoludem): Ale ja się staram je otworzyć. MG: Są zamknięte na klucz. Julek: Wyważam je. MG: Nie dasz rady - są okute. Julek: No to walę je toporem. MG: Ale drzwi są wykute z kamienia. Julek: Walę młotem z runem zniszczenia. MG: Ale na drzwiach są też runy! I nie wiesz czemu, ale możesz je odczytać! Julek: No dobra, co tam jest napisane? MG: NIE WKU***AJ MISTRZA GRY !!! * * * * * Sesja w Wampira, koleś się opisuje: - Taki typowy Żyd. Pejsy, broda, jarmułka, Koran pod pachą... * * * * * Ostatnie słowa Mistrzów Gry Dostarczone przez Al_Coholic , 02.04.2004 @ 04:39:50 (4016 x czytane)   Były już kwiatki z sesji, były ostatnie słowa graczy, a dzisiaj ostanie słowa, które wypowiedzieli Mistrzowie Gry przed zginięciem i znalezieniem się na plakatach Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie . 1.No dobra chłopaki sesji dziś nie będzie... 2.Niestety nie mogę uznać tego rzutu bo nie patrzyłem na kostkę - powtórz. 3. Skarby? Jakie skarby?! 4. To nie moja wina, macie nędzne współczynniki, a ten kogut był całkiem spory... 5. Wprowadzamy nastrój grozy, co pół godziny będę rzucał kto ginie. 6. Daliście się zaskoczyć szarżującej furmance? Ale z was jełopy... 7. A teraz, hehe, rzucimy ile kończyn wam obcięło... 8. Rozumiem, że udało ci się rozbroić tę pułapkę ale nawet wtedy ona wciąż działa... 9. Ja mówiłem, że to bezpieczne przejście? Musiałem się pomylić... 10. Prawie wam się udało ale koleś ma w tej rundzie kilka dodatkowych ataków. 11. No dobra niech wam będzie, nie zabrakło wam tlenu i odpaliliście silniki ale lecicie prosto w pas asteroidów. 12. Pomyliłem się, nie zginęliście, żyjecie! A nie... jednak miałem rację... 13. Ta zabawa nie jest dla dziewczynek. 14. Będę szczery: od trzech sesji podróżujecie wg fałszywej mapy. 15. No panowie: rachu ciachu i do piachu. 16. Punkty doświadczenia? Policzyłem ale doszedłem do wniosku, że się wam nie należą, więc ich nie podam. 17. Gdybyście byli choć w połowie tak dobrymi graczami jak ja mistrzem gry na pewno ukończylibyście tą przygodę. 18. Kto chce przeżyć? Ręka do góry. 19. Nie rozumiem jak wy to robicie, że macie tak mało magicznych przedmiotów. 20. Naprawdę chciałem wam pomóc ale to by tylko zepsuło wam zabawę. 21. Nie przejmujcie się i tak nie lubiłem waszych postaci. 22. To nieprawda, ze od początku chciałem was zabić... Wpadłem na to dopiero pod koniec. Z sesji RPG: Ostatnie słowa przed śmiercią Dostarczone przez kvak , 15.01.2004 @ 04:00:39 (9118 x czytane)         W grach RPG, tuż przed śmiercią , przeciętny statystyczny gracz zazwyczaj coś mówi. Czasami mówi nieprzeciętnie... - Stefan daj spokój ja tylko żartowałem - Po co Ci ten pentagram? - Mam magiczną zbroję.. - Czy mi się wydaje czy właśnie przeleciała nad nami 100-metrowa cysterna? - Spluwam mu prosto w twarz - Poddaje się - Wcale się z ciebie nie śmiałem - Po co ci ten nóż? - Jak dla mnie jesteś tylko przerośniętym nietoperzem - To tylko kilka zombie. Sześć, dziewięć... cholera. - To ja jeszcze żyje? - Twój topór jest bardziej tępy niż twoja głowa (założymy się?) - Czemu moje piwo ma _meta_liczny posmak? - Na pewno znajdziesz coś bardziej jadalnego od nas - Czemu te elfy są czarne?? - Spoko, te ziemie już od dawna nie należą do orków (tak, ale coś je musiało przegonić, prawda?) - Hej, dlaczego pochodnie zgasły? - Rozumiem że wielkością miecza chcesz sobie zrekompensować inne rozmiary - Możesz sobie wsadzić tą swoją pikę do d... - Podchodzę do dwóch najbliższych ogrów i mówię Cześć chłopaki! Przyjaciół szukam... - Czy mi się wydaje czy właśnie przeleciała nad nami 100-metrowa wywerna? - To ja już sobie pójdę - Dlaczego nie rzucasz cienia? - Biegnę przez ten korytarz na chama (pułapki) - Dlaczego przestali nas gonić? (bagno) - Spoko, zombiaki nie wdrapią się za nami na kolumnę (ale przewrócić mogą) - Nie bójcie się tego demona, mój krąg przyzwań jest doskonały - Idę pierwszy - Zgubiliśmy ich - Podchodzę i zaczynam kopać jego zwłoki - Wyskakuje przez okno (zapomniał że to nie parter) - Chłopaki, dla dobra drużyny będziemy musieli kogoś poświęcić... - Eee tam... to tylko iluzja... - Milutki demon, zgadnij kto cię przyzwał

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Szarlih (Gość)
Data urodzin:
i to takie płatne?? widziałem rok temu gdzieś za darmo ;P

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
tapta (Gość)
Data urodzin:

i to takie płatne?? widziałem rok temu gdzieś za darmo ;P
Ale może nie wszyscy mieli tę przyjemność. A śmieszne jest.

Szarlih (Gość)
Data urodzin:

i to takie płatne?? widziałem rok temu gdzieś za darmo ;P Ale może nie wszyscy mieli tę przyjemność. A śmieszne jest.
ja się tylko dziwię, że każą sobie za to płacić

tapta (Gość)
Data urodzin:

ja się tylko dziwię, że każą sobie za to płacić
Ja już zgłupiałam, bo może to i w darmowej części serwisu było.

Szarlih (Gość)
Data urodzin:

ja się tylko dziwię, że każą sobie za to płacić Ja już zgłupiałam, bo może to i w darmowej części serwisu było.
na pewno http://www.joemonster.org/article.php?sid=2564 (ach google )

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team