|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
www śmieszne filmiki pl gnoma (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: www śmieszne filmiki pl gnoma
|
|
|
|
www śmieszne filmiki pl gnoma
|
|
|
Jesli gnome ma mnie zmuszać do porządków ran na dzień to niech spada. Mam ważniejsze rzeczy na głowie. Gnome cię do niczego nie zmusza.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Bym wiedział. Skasowałbym. Desktop nie służy do trzymania tam ikon. WSZYSTKIE niezbędne ikony wyciąga się na panel. Widziałem, że się ktoś przyczepi. Gdzie jest napisane, że pulpit nie służy do trzymania na nim ikon? Od kiedy to jakaś tam reguła ma decydować o tym co trzymam na pulpicie, a nie moje przyzwyczajenia? Pulpit używam jako coś w rodzaju katalogu /tmp: co ściągne z sieci wrzucam na pulpit, to nad czym (obecnie) pracuję wrzucam na pulpit. W efekcie zbiera się często po kilkadziesiąt ikon, które raz na tydzień Znam dziewczynę, która robi tak samo. Jest przekonana, że gdy na pulpicie brakuje miejsca na ikony, to znaczy, że dysk już się zapełnił. 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Nie, po prostu myślisz jak użytkownik zbyt przyzwyczajony do KDE i szukasz rzeczy w takich miejscach i takich nazwach, jak to jest w KDE. Niekoniecznie. Gdy pierwszy usłyszałem o Linuksie dowiedziałem się, że jest tam Gnome i KDE. Stwoerdziłem, że jeżeli kiedyś będę używał tego systemu to będę korzystał z Gnome. KDE to jakaś dziwna nazwa, która nic nie znaczy, a czym jest gnom (ta mityczna postać) kiedyś tam się dowiedziałem. Na skrinach też mi się bardziej podobała ta łapka, a nie jakaś litera K. Gdy pierwszy raz zainstalowałem Linuxa użyłem najpierw Gnome. To było bardzo dawno temu i wyglądał ohydnie szczerze mówiąc. Ale już wtedy odstraszyła mnie jego pustka. Nic poza łapą i kilkoma ikonami na pulpicie. Przeniosłem się zatem na kDE, które choć też było brzydkie to jednak miało o wiele bogatszy prawy klik i było bardziej intuicyjne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znam dziewczynę, która robi tak samo. Jest przekonana, że gdy na pulpicie brakuje miejsca na ikony, to znaczy, że dysk już się zapełnił. W KDE nigdy nie zabraknie miejsca na pulpicie (chyba że faktycznie dysk się zapełni): jak ikon będzie za dużo pulpit będzie się dało skrolować rolką w myszce  /* a jak ktoś nie ma rolki to wystarczy sprobowac zaznaczyc ikony i przeciagnac w dol */
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nigdzie. Ale zazwyczaj od trzymania co_popadnie jest $HOME. No właśnie  Desktop jest częścią $HOME 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klik na ikonie. Faktycznie, działa. Tylko, że ja na pulpicie mam dziesiątki ikon *shudder* EwaP HF FH, dla której taka idea straszną jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Instal Projekt - Thalassaemia Traits - Udo Jürgens Karten - Cell Phone Deals - Przepisy kulinarne Podnośniki podłogowe wizytówki www.erex.pl http://www.alltheyoung.com gryAutoportret Koncert inaczej darmowa muzyka Bez ciemności nie ma snów Bafangoo cz.1
|
|
|