Witam, Zabieram się za czyszczenie kompa w domu (mam różne pliki z 10 lat trudno powiedzieć jaki mają status prawny). Z tego co czytałem na grupie część osób miałą już kontakt z kontrolą. Czy moglibyście napisać co interesuje kontrolerów w domach (pewnie kryteria jak dla firm + jakieś domowe dodatki)? Po prostu nie mam czasu na jednorazowe przejrzenie 0.5 miliona plików, które w sumie posiadam (dane z programu antywirusowego, dysk 80G

. Czy jest jakiś regulamin takiej kontroli domowej? Czy to prawda, że chodzą po domach? To co ustaliłem obecnie przeglądając wątek o nielegalnym oprogramowaniu: Szukają: Wg producentów: Microsoft Symantec Corel Adobe wszystkie divx, mp3 ? Czy są kinomanami/melomanami żeby odróżnić amatorskie, bezpłatne filmy/mp3 od komerchy? Czy śmieszne filmiki z Internetu też są liczone? Czy liczą liczbę mp3 o dowolnej treści razy jakaś taryfa? Czy programy wycofane ze sprzedaży też są liczone? Np. Sygate firewall (firma wykupiona przez Symantec - sygate firewall został zlikwidowany przez Symantec po przejęciu: brak wsparcia, informacji o produkcie, sygate w sieci już nie istnieje, brak aktualizacji). Nie szukają: ttf cliparty zdjęcia Zbyszek