|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kawały o polaku rusku Grupa zdycha, czy sezon ogorkowy? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: kawały o polaku rusku Grupa zdycha, czy sezon ogorkowy?
|
|
|
|
kawały o polaku rusku Grupa zdycha, czy sezon ogorkowy?
|
|
Powiedzcie mi co to sie tutaj dzieje, ze nikt nic nie pisze, nic ciekawego sie nie dyskutuje, praktycznie grupa zdycha. Dziecmi sie oblozyliscie, muze rzuca jedn po drugim i grupa pada a malolaty to pewnie tylko pasywni czytelnicy. Jak bysmy z RK co jakis czas sobie nie skoczyli do oczu to w ogole by grupe zlikwidowali pewnie. RK, rzuc jaks post, nie musi byc wielce kotrowersyjny, ja i tak okrece kota ogonem i bedzie po staremu  pozdro wasz kochany niemiec m|tfardy PS. Akurat dzisiaj wzielem sobie dzien wonego, bo mam robote w domu i myslalem, ze w przerwie w pracy sobie poczytam grupe a tu wielkie G. Nawet za sciana jakies nudy 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Oj Tfardy... ile mozna gadac ciagle, ze wyszedl nowy VSTi, ktory zajmuje pierdyliard megabajtow i brzmi iles tam razy lepiej niz ten co wyszedl pare miesiecy temu... Czasami cos sie jakas dyskusja ruszy jak jakis festiwal w TV mozna obejrzec i pokomentowac. Gowniazeria tez zasadniczo wszystko juz ma jak na talerzu podane - terabajty gotowych loopow, sampli i Bog wie jeszcze czego... odpowiednio przygotowane, nic tylko sklejac. Kogo dzisiaj interesuja sprawy sprzetowe, techniczne - pojdzie sie do kogos i za kase zrobi... A w ogole kto by teraz muze robil jak naokolo sami producęci, didżeje, i inni... co bys nie zrobil - juz kiedys bylo...  )) A jak chcesz - to moge Ci wypomniec wrzesien 1939 i powiedziec, ze chyba sie przerzuce calkiem na japka (ot tak dla draki)  )) _______ Vee
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Powiedzcie mi co to sie tutaj dzieje, ze nikt nic nie pisze, nic ciekawego sie nie dyskutuje, praktycznie grupa zdycha. Dziecmi sie oblozyliscie, muze rzuca jedn po drugim i grupa pada a malolaty to pewnie tylko pasywni czytelnicy. Jak bysmy z RK co jakis czas sobie nie skoczyli do oczu to w ogole by grupe zlikwidowali pewnie. RK, rzuc jaks post, nie musi byc wielce kotrowersyjny, ja i tak okrece kota ogonem i bedzie po staremu dobra - będzie kontrowersyjnie. Urządzenia FW są do dupy. W kompie, w którym jest karta FW (RME FF800), trzy dopalacze FW (TC PoCo FW + PoCo X8 + Duende) nie idzie pracować. Raz działa wszystko, raz połowa, w trakcie zgrywania wszystko się wali, jakieś trzaski wychodzą w mixdownie itd itp. A jak włożyć na osobne kontrolery FW na PCI, to też loteria... Tęsknię za zwykłymi kartami PCI... Albo PCI-X. Creative robi nową kartę PCI-X  Pozdro Groover
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RK, rzuc jaks post, nie musi byc wielce kotrowersyjny, ja i tak okrece kota ogonem i bedzie po staremu Ty mnie po kochones nie smyraj, bo łaskoty mam. Idź do psychoanalityka, a nie za darmo terapię na grupie se uskuteczniasz. Stać Cię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gowniazeria tez zasadniczo wszystko juz ma jak na talerzu podane - terabajty gotowych loopow, sampli i Bog wie jeszcze czego... odpowiednio przygotowane, nic tylko sklejac. Kogo dzisiaj interesuja sprawy sprzetowe, techniczne - pojdzie sie do kogos i za kase zrobi... Dlatego forteklap żońdzi. Żadne lupydupy, arpedżio czy inne łanfingerkreatury. Normalne ćwiczenie godzinę dziennie na forteklapie. I wyniki są (co na razie potwierdza moja żona). I potem łazisz po targach i widzisz kolesi, co mają ponalepiane na dwuoktawówkach ''c, d, e...'' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra - bÄ dzie kontrowersyjnie. UrzÄ dzenia FW sÄ do dupy. W kompie, w ktĂłrym jest karta FW (RME FF800), trzy dopalacze FW (TC PoCo FW + PoCo X8 + Duende) nie idzie pracowaÄ . Raz dziaĹ a wszystko, raz poĹ owa, w trakcie zgrywania wszystko siÄ wali, jakieĹ trzaski wychodzÄ w mixdownie itd itp. A jak wĹ oĹźyÄ na osobne kontrolery FW na PCI, to teĹź loteria... Ale co ma byc kontrowersyjnie? UTF?  Kolejny klasyczny przypadek niezrozumienia tematu i blednego obarczania problemu po stronie FW, zamiast poprawnego dobrania konkretnego typu plyty glowniej pod wzgledem zarzadzania magistrali mostka? Czy tak ciezko zrozumiec, ze w ramach jednego chipsetu sa plyty glowne, ktorym mozna zajechac magistrale mostka przez samo podlaczenie specyficznego sprzetu _PCI_ i to zanim jeszcze sie zainstaluje jakiekolwiek poza sterownikami oprogramowanie? Bo jesli sie tego nie zalapie, to mozna z FW sie bujac na najlepszych SIIG@TI czy ADSTech i NIC TO NIE DA! BTW wlasnie bede sciagal sobie SIIGa, ale osiemsetke. Kurde, chyba najblizej UK dostane, w Polsce zdaje sie nie ma dystrybutora  Twardy: powyzej masz odp: ile mozna o tym samym? Mi sie juz znudzilo i nie zamierzam sie nawracac  Tym samym spadam na jakis, chyba dluzszy czas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria ciekawe www OnLine ksiegarnia elenastudio.com oferty pracy praca projektowanie stron www...bo marzę i śnię repliki zegarków Gemini Los się musi odmienić Koncertowa
|
|
|