kawały o polakach kawaly o jankesach (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: kawały o polakach kawaly o jankesach
|
|
|
|
kawały o polakach kawaly o jankesach
|
|
Czesc! Do tej pory raczej tylko korzystalem biernie z tej grupy, ale teraz mam cos, czym chcialbym sie podzielic  Wlasnie bylem na www.wypraszamsobie.republika.pl Nie bede sie tu rozpisywal, o tym co tam jest- zobaczcie sami. Ktos zrobil z ohydnych kawalow o Polakach kawaly o Jankesach. Sa fajne. Zobaczcie! Poki co troche ich malo, ale obiecuja, ze beda ciagle tlumaczyli nowe, jesli beda sie podobaly. Mysle, ze gra jest watra swieczki. zalew
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Poki co troche ich malo, ale obiecuja, ze beda ciagle tlumaczyli nowe, jesli beda sie podobaly. Mysle, ze gra jest watra swieczki. Nie mogę się powstrzymać żeby nie zacytować dwóch fragmentu z tej strony. Oto pierwszy fragment: Chodzi po prostu o to, że Amerykański humor jest wytworem Żydów, mimo że powszechnie uważa się go za dzieło Amerykanów No proszę. Już wszystko wiadomo. To oczywiście wszystko wina żydów... A teraz drugi fragment: Tak więc Jankes to ni mniej ni więcej, tylko brudas, pijak, prymityw, dzikus, a do tego jeszcze tchórz i oszust! I pomyśleć, że ci cholerni Jankesi wymyślają (...) kawały o Polakach . Moja opinia jest taka. Ta strona to wypociny jakichś nacjonalistycznych obsrańców!!!
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Halo, in <29161-1014574...@as1-58.pila.dialup.inetia.pl, Danusia hat geschrieben: Moja opinia jest taka. Ta strona to wypociny jakichś nacjonalistycznych obsrańców!!! Moze tak ostro bym nie mowil, ale ogolnie zgadzam sie. To jakby nagle bladynki zaczely przerabiac kawaly o sobie na kawaly o brunetkach. O amerykanach tez sa kawaly, a te nawet chetniej bym poczytal w oryginalnej formie. Każdy naród ma swoją specyfikę, u nas za takiego Polaka robi Rusek, czasem Niemiec, i tylko wtedy taki kawal jest smieszny. Artur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moja opinia jest taka. Ta strona to... Sorry, jeśli kogoś z grupowiczów uraziłem moją wczorajszą wypowiedzią. Po prostu lekko się zagotowałem jak zobaczyłem że ktoś próbuje uprawiać coś, co przypomina komunistyczną propagandę sprzed 50 lat. Poza tym ta strona mało ma wspólnego z humorem, więcej zaś w niej jakiegoś jadu i kompleksów narodowych. Jakkolwiek wstyd mi trochę za język, którego wczoraj użyłem to jednak podtrzymuje moją opinię w sensie merytorycznym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakie znacie kawaly o Amerykanach? Chetnie poznam. Mam wrazenie, ze Pafnucy nigdy w USA nie byl... jesli tak to trudno mu bedzie zrozumiec, ze Polack jokes to ohyda, a u wiekszosci pierwsze skojarzenie na haslo POLAND to Polack joke! To nie jest mile- gwarantuje. Piszecie, ze kazdy narod ma swoja specyfike. Wg tych kawalow my jestesmy glupkami. Jeszcze jedno, w Polsce kawaly o Ruskach sa, ale raczej niewiele i sa niewspolmiernie kulturalniejsze niz kawaly o Polakach. Acha, Ci co zrobili te strone twierdza, ze przetlumaczyli Polack jokes, wiec nawet jesli wg Was to nacjonalizm, to nie gorszy niz nacjonalizm amerykanski. Pozdrawiam, Gregori
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Acha, Ci co zrobili te strone twierdza, ze przetlumaczyli Polack jokes, wiec nawet jesli wg Was to nacjonalizm, to nie gorszy niz nacjonalizm amerykanski. Może i nie jest gorszy. Jest po prostu równie głupi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |