Szukaj w Portalu:

Menu główne
Start
Fryzury damskie
Fryzury męskie
Fryzury okazjonalne
Moda
Zdrowie
Uroda
Z życia gwiazd
Forum

Niepamietasz hasla ? 
Zostan naszym uzytkownikiem 

Typy bukmacherskie
Zaklady sportowe, typy

Zaklady sportowe

Zaklady bukmacherskie

Praca
Ciekawe oferty dla kazdego

Tworzenie stron www

Profesjonalnie i szybko

paznokcie sklep
Bardzo dobry sklep

Pielegnacja wlosów
Portal Ceneo

Salony piękności
Dla modnych kobiet

Klimatyzacja
Oraz wentylacja

Depilacja laserowa
Salon urody

Pozycjonowanie

Stron www

Menu górne
Fryzury
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
kawały o nauczycielach Napisy na murach (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: kawały o nauczycielach Napisy na murach
Tytus (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
kawały o nauczycielach Napisy na murach  
Takie coś znalazlem. Dużo tego ale wybiurczo można poczytać co tam ludzie wymyślają http://lanuser.waw.pl/bullshit/index.php?mid=textz&textid=47&sortowanie= Swoją drogą, to przykład durnego zabezpieczenia przed Copy&Paste...ale wystarczy stronkę zapiać na dysk i przeedytować... ]:-

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Takie coś znalazlem. Dużo tego ale wybiurczo można poczytać co tam ludzie wymyślają http://lanuser.waw.pl/bullshit/index.php?mid=textz&textid=47&sortowanie= Swoją drogą, to przykład durnego zabezpieczenia przed Copy&Paste...ale wystarczy stronkę zapiać na dysk i przeedytować... ]:- Używasz złej przeglądarki. Opera kopiuje co chcesz. Udowodnię Ci: - Adin, dwa, tri, cityry, piat, nacinajem techno grat - 2 Unlimited. - Ala ma hiva - Ala ma kota. Kot ma AIDS - Ale mam pociąg! Kolejarz. - Alkohol to twój wróg - więc lej go w mordę - Amiga rulez! - Analfabeci muszom umżedć. - Armia radziecka z tobą od dziecka. - August II Mocny prowadził sklep nocny. - Autobus - to brzmi tłumnie - Autovidol to mój idol - A ja wolę jabole niż Coca-Colę. - A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści. - A tera rzondzimy MY! - Ażeby was tak sedes pochłonął. (na ubikacji profesorskiej) - Bądź biseksualistą, w ten sposób podwajasz swoje szanse - Bądź sadystą - bij się w piersi. - Bądź sobą - wybierz piwo! - Barbie to dziwka - Cindy - Batman na prezydenta - Beavis i Butthead to zuchy. - Beeee... lweder. - Bendem pić Żywiec, aż się Okocim. - Bendem prezydentem - Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. (na kuble od śmieci) - Blondynki nie są głupsze od brunetek. - Bóg dał, rodak wziął. - Boże pobłogosław Afrykę. - Boże prowadź. (napis na kierownicy w autobusie). - Boże spraw by Mi się chciało, tak jak Mi się nie chce - Boże zatrzymaj Ziemię , ja wysiadam! - Brawo! Wygrał pan wczasy w Groznym - Brzechwa kłamie! - Będę księdzem. Jak mój ojciec. - Bulesa z balceronem. - Buty chodzą jak zegarek - Była plama, nie ma bluzki, bo ten proszek był od ruskich - Byłem tu - UFO - Byłem tu. Tony Halik - Bóg też zaczynał od zera - Bóg zapłać..., bo ja nie mam. - Cały nasz chuligański trud, tobie kochana ojczyzno. - Cały ryj skina oblega ślina. - Chcesz być żywym faszystą, nie wchodź w drogę anarchistom. - Chcesz mieć dzieci jak brylanty - stosuj polskie środki anty. - Chcesz mieć dzieci silne, zdrowe - kup im wino owocowe - Chcesz mieć zęby bursztynowe pij jabole owocowe. - Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo - Chleba światu, tortu mnie. - Chodzenie po bagnach wciąga - Choroba nie wybiera, wybierz Propera. - Choćby cię smażono w smole, nie mów co się dzieje w szkole. - Ciało rzucone na łoże traci na oporze - Ciało w ciemności traci na oporze. - Ciało zanurzone w cieczy traci na odwadze. - Ciało zanurzone w wodzie zaczyna mówić prawdę. - Ciężko jest lekko żyć. - Cnota hamulcem rozwoju. - Cnota jest jak zapałka - służy tylko raz. - Co by tu napisać? - Czapka nie Witka... No to czyja? - Czas to pieniądz, pieniądz to piwo, więc wypijmy to piwo bo szkoda czasu - Czekam na autobus. Zawiadomcie rodzinę - Częste mycie skraca życie, skóra się ściera i człowiek umiera - Czterech pancernych i kapelan. - Czytałeś Biblię? Nie, poczekam jak sfilmują. - Człowiek nie kaktus - pić musi - Człowiek nie wielbłąd, pić musi - Człowiek rodzi się mądry - potem idzie do szkoły. - Dając na tacę - płacisz księdzu AC. - Dawka większa niż życie - Depeche na pocztę! - Diabeł stworzył Armię, a Bóg Dezertera. - Discopulacja. (na dyskotece) - Dobry Jezu, a nasz Panie, napraw moja pralkę Franię - Dopadnie was ta Ameryka - Dorośli to przeterminowane dzieci. - Dotykanie towaru i personelu wzbronione. - Down Power. - DOŻYŁKI '97 - święto narkomanów. - Ducha wyzionę, a wypocznę. Urlopowicz. - Dycha do dychy i dzwonią kielichy. - Dykta rzondzi! - Dzieci to kupa szczęścia, z przewagą kupy. - Dziewice na szubienice. - Dziewiczość lasów świadczy o impotencji wiatru. - Dzisiaj obudziłem się martwy. - Elvis żyje. - Everybody kombinerki - Feministki to żeńskie, szowinistyczne świnie! - Fucktycznie. - Funzine (na białej ścianie). - Gazeta Wybiórcza & Koszerna. - Gdy cię rano głowa boli, To se strzel butelkę Coli. - Gdy kierownik coś ci pieprzy - beknij, będzie klimat lepszy. - Gdy widzę kota koło płota, zawsze mu paszczę butem rozpłaszczę - Gdzie Chłop uderzy tam baba leży - Gdzie dwóch się bije, tam dentysta korzysta. - Gosposia na gwałt potrzebna - Grzebień w kieszeni łysego świadczy o jego silnej woli. - Górnicy do kopalń, rolnicy do pługów, pasta do zębów - Heroina to twój wróg więc lej ją w kanał. - Hipochondria jest jedyną chorobą, której nie mam. - Hitler do gazu! - HIV HIV hurra! - Idź na studia, będziesz wykształconym bezrobotnym - Idą skini, idą w glanach i rysują coś po ścianach. - If you want to have a brother, put your father on your mother. - Im więcej się uczę, tym więcej wiem, im więcej wiem, tym więcej zapomnę. - Internet to przereklamowany proszek do prania... - Izba Wytrzeźwień zaprasza. - I hipisi będą łysi. - I love kaszanka & wątrobianka - I ty możesz zostać Rumunem. - Śmierć samobójcom - Śmierć to zdrowie. - Śpij spokojnie - ZOMO już nie czuwa. - Śruba i okręt to srubokręt. - Świat jest piękny - powiedział prosiaczek i rzucił się w przepaść. - Świecąc przykładem poprawiasz bilans energetyczny kraju. - Świnie pomścimy! (na murze masarni) - Świnie też lubią poświntuszyć. - Jadłeś rosół z kur wielu? - Jak fajnie że jutro koniec świata - Jak każdy o sobie pomyśli, to będzie o wszystkich pomyślane. - Jak przyjdą wakacje, powiększymy nację! - Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. - Jak się ściemni to ci wyjaśnię. - Jak sobie pościelisz to... mnie zawołaj - Janosik jest wśród nas. - Jeden Kuroń żre, drugi pije... - Jedz mniej - bramy raju są wąskie - Jestem czystej krwi mulatem - Jestem dno wklęsłe - Jestem wstawiony - ząb. - Jestem w ciąży, zaraz wracam. - Jeszcze Polska nie skinęła, punki my żyjemy - Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, że jesteś niedoinformowany - Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym - Jezus przyjdzie... w glanach. - Jeżeli alkohol przeszkadza ci w szkole, rzuć szkołę. - Jeżeli już zamieniłeś siekierkę na kijek, udawaj, że to czarodziejska różdżka. - Jola, Olo, disco Polo! - Język polski? Po co mi to? I tak mnie wszyscy rozumiejom! - Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spray. - Kapłana z glana. - Kawały o blondynkach są o brunetkach. - Każde zboczenie jest oryginalnością - Każdy kij ma dwa końce, ale proca ma trzy. - Każdy ma swojego, księdza Jankowskiego. - Każdy ma takiego jabola, na jakiego sobie zasłużył. - Każdy Polak oczywista - dba by w domu była czysta. - Każdy się może pomylić - powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej. - Klasztor Szaolin (napis na murze szkoły). - Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. - Kobieta to zawiłe stworzenie, szczególnie jeśli chodzi o włosy. - Kobiety mówią nie wtedy gdy mówią tak . - Kobiety są jak kurczaki: najlepsze piersi i uda. - Kobiety, wasz poród jest niczym w porównaniu z moim zatwardzeniem. - Kochaj i szalej, nie myśl co dalej. - Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka - Komar jest ssakiem, bo ssie krew. - Komar też jest ssakiem. - Komunizm - Tak! W Polsce - Nie! - Komu w drogę temu szkło w nogę. - Konam z głodu - kanapka - Kopernik wstrzymaj ziemię, ja wysiadam. - Koszary na browary. - Kot to ma pieskie życie. - Koziołek Matołek walczy! - Kreml pomidorowy. - Krety przejrzyjcie. - Kroić Cybulę! - Kto ma spray, ten ma władzę - Kto nie ma Markera ten kopy zbiera. - Kto nie ma sprayu, nie idzie do raju - Kto nie może dopiąć celu, ten chodzi z rozpiętym. - Kto pije - ten ma surowce wtórne - Kto pod kim dołki kopie, ten jest grabarzem - Kto pod kim dołki kopie, ten ma brudną łopatę . - Kto rano wstaje ten Panasonic. - Kto rano wstaje ten się nie wyśpi - Kto se z rana piwko machnie temu z ryja ładnie pachnie. - Kubek wódki, albo dwa, by nauka lepiej szła. - Kubeł wody, jedna mrówka i wychodzi kuroniówka. - Kupiem musk - Lech W. - Kupię buta dla mamuta - Kupię kradziony radioodtwarzacz - tel. 997 - Kuroń do zupy - Lechu do technikum. - Kuroń ty chamie gdzie jest drugie danie. - Kwach w piach!!! (w tramwaju) - Kwach - prezydentem jabolowych ofiar - Kwas dla mas - Latające talerze - przyszłością stołówek - Lepiej mieć stosunek z jeżem, niż 2 lata być żołnierzem. - Lewa noga, bój się Boga. - Leżę na łóżku i sufituję - Licho nie śpi z byle kim. - Liczy się tylko liczydło - Life is brutal and full of zasadzkas. - LSD - i tylko 2 kalorie! - Lubię psy, ale za długo się gotują - Ludzie myślcie, to nie boli. - Ludzie na Boga po co wam kościoły? - Ludzie nie gryźcie się. Szkoda zębów - Ludzie powodują wypadki, wypadki powodują ludzi. - Lutek kupił se słonia. - Mamy prawo do szczęścia, ale nie mamy szczęścia do prawa. - Mam haczyka na ojca Rydzyka. - Mam kota na punkcie Ali. - Mars dla Marsjan! Ziemia dla Ziemian! Księżyc dla Księży! - Matko Boska! Poczęłaś bez grzechu - pozwól grzeszyć bez poczęcia - Matura to bzdura. - Małość ludzka jest wielka - Małżeństwo jest główną przyczyną rozwodów. - Małżeństwo jest jak loteria, ale trudniej zrezygnować z wygranej - Małżeństwo - dożywocie za miłość. - Mech jest peruką kamienia. - _meta_lowcy to jechowcy. - Miej serce i patrzaj w telewizor - Miłość jest jak sraczka - przychodzi znienacka - Miłość jest jak żmija - meczy, dusi, zabija. - Mniej przemocy więcej gwałtu - Moc prezentów pod choinką - skarpetki, chustka i kapcie... - Moja teściowa ma zawsze mokro - codziennie podlewam jej grób - Morze - tak! Może - nie! - Mowa jest srebrem, a milczenie jest owiec. - MO - Gestapo. - MPO - Młodzież Po Ogólniaku - Muzyka przeszkadza w nauce - zrezygnuj z nauki. - Myślę, więc jestem - Myśmy tu byli i flaszkę wypili -
... więcej ť

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
M. Ok. (Gość)
Data urodzin:
Używasz złej przeglądarki. Opera kopiuje co chcesz. Udowodnię Ci: Mozilla również

Używasz złej przeglądarki. Opera kopiuje co chcesz. Udowodnię Ci: Mozilla również To udowodnij! )

M. Ok. (Gość)
Data urodzin:
To udowodnij! )         R            E            K            L            A            M A WejdĽ i nakarm głodne dziecko.  Jesteś zalogowany jako: nie zalogowano        Monday, 25th ov October 2004, 15:30:49      News    About page    Authors    Greetingz    FAQ    Gamez    Textz    Artykuly    Jokez    Kawaly na maila    Opowiadania    MP3    GOTW    Pictures    Download    Top 10 Filez    _link_z & banners    Reklama    Kontakt    Wyniki sondy   Guest Book:    Walnij wpis    Czytaj wpisy   Wpisz maila znajomego:   Wysyla maila polecajac-   ego nasza strone.   Hodowla kotów Alga   www.republika.pl/alga.   Napisy na murach       Autor: KaSZa    Data: Friday, 28 June 2002 Ilosc wyswietlen: 509   Ostatnio czytal: ??? - Adin, dwa, tri, cityry, piat, nacinajem techno grat - 2 Unlimited. - Ala ma hiva - Ala ma kota. Kot ma AIDS - Ale mam pociąg! Kolejarz. - Alkohol to twój wróg - więc lej go w mordę - Amiga rulez! - Analfabeci muszom umżedć. - Armia radziecka z tobą od dziecka. - August II Mocny prowadził sklep nocny. - Autobus - to brzmi tłumnie - Autovidol to mój idol - A ja wolę jabole niż Coca-Colę. - A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści. - A tera rzondzimy MY! - Ażeby was tak sedes pochłonął. (na ubikacji profesorskiej) - Bądź biseksualistą, w ten sposób podwajasz swoje szanse - Bądź sadystą - bij się w piersi. - Bądź sobą - wybierz piwo! - Barbie to dziwka - Cindy - Batman na prezydenta - Beavis i Butthead to zuchy. - Beeee... lweder. - Bendem pić Żywiec, aż się Okocim. - Bendem prezydentem - Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. (na kuble od śmieci) - Blondynki nie są głupsze od brunetek. - Bóg dał, rodak wziął. - Boże pobłogosław Afrykę. - Boże prowadź. (napis na kierownicy w autobusie). - Boże spraw by Mi się chciało, tak jak Mi się nie chce - Boże zatrzymaj Ziemię , ja wysiadam! - Brawo! Wygrał pan wczasy w Groznym - Brzechwa kłamie! - Będę księdzem. Jak mój ojciec. - Bulesa z balceronem. - Buty chodzą jak zegarek - Była plama, nie ma bluzki, bo ten proszek był od ruskich - Byłem tu - UFO - Byłem tu. Tony Halik - Bóg też zaczynał od zera - Bóg zapłać..., bo ja nie mam. - Cały nasz chuligański trud, tobie kochana ojczyzno. - Cały ryj skina oblega ślina. - Chcesz być żywym faszystą, nie wchodź w drogę anarchistom. - Chcesz mieć dzieci jak brylanty - stosuj polskie środki anty. - Chcesz mieć dzieci silne, zdrowe - kup im wino owocowe - Chcesz mieć zęby bursztynowe pij jabole owocowe. - Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo - Chleba światu, tortu mnie. - Chodzenie po bagnach wciąga - Choroba nie wybiera, wybierz Propera. - Choćby cię smażono w smole, nie mów co się dzieje w szkole. - Ciało rzucone na łoże traci na oporze - Ciało w ciemności traci na oporze. - Ciało zanurzone w cieczy traci na odwadze. - Ciało zanurzone w wodzie zaczyna mówić prawdę. - Ciężko jest lekko żyć. - Cnota hamulcem rozwoju. - Cnota jest jak zapałka - służy tylko raz. - Co by tu napisać? - Czapka nie Witka... No to czyja? - Czas to pieniądz, pieniądz to piwo, więc wypijmy to piwo bo szkoda czasu - Czekam na autobus. Zawiadomcie rodzinę - Częste mycie skraca życie, skóra się ściera i człowiek umiera - Czterech pancernych i kapelan. - Czytałeś Biblię? Nie, poczekam jak sfilmują. - Człowiek nie kaktus - pić musi - Człowiek nie wielbłąd, pić musi - Człowiek rodzi się mądry - potem idzie do szkoły. - Dając na tacę - płacisz księdzu AC. - Dawka większa niż życie - Depeche na pocztę! - Diabeł stworzył Armię, a Bóg Dezertera. - Discopulacja. (na dyskotece) - Dobry Jezu, a nasz Panie, napraw moja pralkę Franię - Dopadnie was ta Ameryka - Dorośli to przeterminowane dzieci. - Dotykanie towaru i personelu wzbronione. - Down Power. - DOŻYŁKI '97 - święto narkomanów. - Ducha wyzionę, a wypocznę. Urlopowicz. - Dycha do dychy i dzwonią kielichy. - Dykta rzondzi! - Dzieci to kupa szczęścia, z przewagą kupy. - Dziewice na szubienice. - Dziewiczość lasów świadczy o impotencji wiatru. - Dzisiaj obudziłem się martwy. - Elvis żyje. - Everybody kombinerki - Feministki to żeńskie, szowinistyczne świnie! - Fucktycznie. - Funzine (na białej ścianie). - Gazeta Wybiórcza & Koszerna. - Gdy cię rano głowa boli, To se strzel butelkę Coli. - Gdy kierownik coś ci pieprzy - beknij, będzie klimat lepszy. - Gdy widzę kota koło płota, zawsze mu paszczę butem rozpłaszczę - Gdzie Chłop uderzy tam baba leży - Gdzie dwóch się bije, tam dentysta korzysta. - Gosposia na gwałt potrzebna - Grzebień w kieszeni łysego świadczy o jego silnej woli. - Górnicy do kopalń, rolnicy do pługów, pasta do zębów - Heroina to twój wróg więc lej ją w kanał. - Hipochondria jest jedyną chorobą, której nie mam. - Hitler do gazu! - HIV HIV hurra! - Idź na studia, będziesz wykształconym bezrobotnym - Idą skini, idą w glanach i rysują coś po ścianach. - If you want to have a brother, put your father on your mother. - Im więcej się uczę, tym więcej wiem, im więcej wiem, tym więcej zapomnę. - Internet to przereklamowany proszek do prania... - Izba Wytrzeźwień zaprasza. - I hipisi będą łysi. - I love kaszanka & wątrobianka - I ty możesz zostać Rumunem. - Śmierć samobójcom - Śmierć to zdrowie. - Śpij spokojnie - ZOMO już nie czuwa. - Śruba i okręt to srubokręt. - Świat jest piękny - powiedział prosiaczek i rzucił się w przepaść. - Świecąc przykładem poprawiasz bilans energetyczny kraju. - Świnie pomścimy! (na murze masarni) - Świnie też lubią poświntuszyć. - Jadłeś rosół z kur wielu? - Jak fajnie że jutro koniec świata - Jak każdy o sobie pomyśli, to będzie o wszystkich pomyślane. - Jak przyjdą wakacje, powiększymy nację! - Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. - Jak się ściemni to ci wyjaśnię. - Jak sobie pościelisz to... mnie zawołaj - Janosik jest wśród nas. - Jeden Kuroń żre, drugi pije... - Jedz mniej - bramy raju są wąskie - Jestem czystej krwi mulatem - Jestem dno wklęsłe - Jestem wstawiony - ząb. - Jestem w ciąży, zaraz wracam. - Jeszcze Polska nie skinęła, punki my żyjemy - Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, że jesteś niedoinformowany - Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym - Jezus przyjdzie... w glanach. - Jeżeli alkohol przeszkadza ci w szkole, rzuć szkołę. - Jeżeli już zamieniłeś siekierkę na kijek, udawaj, że to czarodziejska różdżka. - Jola, Olo, disco Polo! - Język polski? Po co mi to? I tak mnie wszyscy rozumiejom! - Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spray. - Kapłana z glana. - Kawały o blondynkach są o brunetkach. - Każde zboczenie jest oryginalnością - Każdy kij ma dwa końce, ale proca ma trzy. - Każdy ma swojego, księdza Jankowskiego. - Każdy ma takiego jabola, na jakiego sobie zasłużył. - Każdy Polak oczywista - dba by w domu była czysta. - Każdy się może pomylić - powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej. - Klasztor Szaolin (napis na murze szkoły). - Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. - Kobieta to zawiłe stworzenie, szczególnie jeśli chodzi o włosy. - Kobiety mówią nie wtedy gdy mówią tak . - Kobiety są jak kurczaki: najlepsze piersi i uda. - Kobiety, wasz poród jest niczym w porównaniu z moim zatwardzeniem. - Kochaj i szalej, nie myśl co dalej. - Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka - Komar jest ssakiem, bo ssie krew. - Komar też jest ssakiem. - Komunizm - Tak! W Polsce - Nie! - Komu w drogę temu szkło w nogę. - Konam z głodu - kanapka - Kopernik wstrzymaj ziemię, ja wysiadam. - Koszary na browary. - Kot to ma pieskie życie. - Koziołek Matołek walczy! - Kreml pomidorowy. - Krety przejrzyjcie. - Kroić Cybulę! - Kto ma spray, ten ma władzę - Kto nie ma Markera ten kopy zbiera. - Kto nie ma sprayu, nie idzie do raju - Kto nie może dopiąć celu, ten chodzi z rozpiętym. - Kto pije - ten ma surowce wtórne - Kto pod kim dołki kopie, ten jest grabarzem - Kto pod kim dołki kopie, ten ma brudną łopatę . - Kto rano wstaje ten Panasonic. - Kto rano wstaje ten się nie wyśpi - Kto se z rana piwko machnie temu z ryja ładnie pachnie. - Kubek wódki, albo dwa, by nauka lepiej szła. - Kubeł wody, jedna mrówka i wychodzi kuroniówka. - Kupiem musk - Lech W. - Kupię buta dla mamuta - Kupię kradziony radioodtwarzacz - tel. 997 - Kuroń do zupy - Lechu do technikum. - Kuroń ty chamie gdzie jest drugie danie. - Kwach w piach!!! (w tramwaju) - Kwach - prezydentem jabolowych ofiar - Kwas dla mas - Latające talerze - przyszłością stołówek - Lepiej mieć stosunek z jeżem, niż 2 lata być żołnierzem. - Lewa noga, bój się Boga. - Leżę na łóżku i sufituję - Licho nie śpi z byle kim. - Liczy się tylko liczydło - Life is brutal and full of zasadzkas. - LSD - i tylko 2 kalorie! - Lubię psy, ale za długo się gotują - Ludzie myślcie, to nie boli. - Ludzie na Boga po co wam kościoły? - Ludzie nie gryźcie się. Szkoda zębów - Ludzie powodują wypadki, wypadki powodują ludzi. - Lutek kupił se słonia. - Mamy prawo do szczęścia, ale nie mamy szczęścia do prawa. - Mam haczyka na ojca Rydzyka. - Mam kota na punkcie Ali. - Mars dla Marsjan! Ziemia dla Ziemian! Księżyc dla Księży! - Matko Boska! Poczęłaś bez grzechu - pozwól grzeszyć bez poczęcia - Matura to bzdura. - Małość ludzka jest wielka - Małżeństwo jest główną przyczyną rozwodów. - Małżeństwo jest jak loteria, ale trudniej zrezygnować z wygranej - Małżeństwo - dożywocie za miłość. - Mech jest peruką kamienia. - _meta_lowcy to jechowcy. - Miej serce i patrzaj w telewizor - Miłość jest jak sraczka - przychodzi znienacka - Miłość jest jak żmija - meczy, dusi, zabija. - Mniej
... więcej ť

M. Ok. (Gość)
Data urodzin:
To udowodnij! ) To był efekt następujacej kombinacji: Alt+tab - ctrl+A - ctrl+C - Alt+tab - P - ctrl+v

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team