|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kawały o nauczycielach Napisy na murach (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: kawały o nauczycielach Napisy na murach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
kawały o nauczycielach Napisy na murach
|
|
Takie coś znalazlem. Dużo tego ale wybiurczo można poczytać co tam ludzie wymyślają http://lanuser.waw.pl/bullshit/index.php?mid=textz&textid=47&sortowanie= Swoją drogą, to przykład durnego zabezpieczenia przed Copy&Paste...ale wystarczy stronkę zapiać na dysk i przeedytować... ]:- Używasz złej przeglądarki.  Opera kopiuje co chcesz.  Udowodnię Ci: - Adin, dwa, tri, cityry, piat, nacinajem techno grat - 2 Unlimited. - Ala ma hiva - Ala ma kota. Kot ma AIDS - Ale mam pociąg! Kolejarz. - Alkohol to twój wróg - więc lej go w mordę - Amiga rulez! - Analfabeci muszom umżedć. - Armia radziecka z tobą od dziecka. - August II Mocny prowadził sklep nocny. - Autobus - to brzmi tłumnie - Autovidol to mój idol - A ja wolę jabole niż Coca-Colę. - A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści. - A tera rzondzimy MY! - Ażeby was tak sedes pochłonął. (na ubikacji profesorskiej) - Bądź biseksualistą, w ten sposób podwajasz swoje szanse - Bądź sadystą - bij się w piersi. - Bądź sobą - wybierz piwo! - Barbie to dziwka - Cindy - Batman na prezydenta - Beavis i Butthead to zuchy. - Beeee... lweder. - Bendem pić Żywiec, aż się Okocim. - Bendem prezydentem - Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. (na kuble od śmieci) - Blondynki nie są głupsze od brunetek. - Bóg dał, rodak wziął. - Boże pobłogosław Afrykę. - Boże prowadź. (napis na kierownicy w autobusie). - Boże spraw by Mi się chciało, tak jak Mi się nie chce - Boże zatrzymaj Ziemię , ja wysiadam! - Brawo! Wygrał pan wczasy w Groznym - Brzechwa kłamie! - Będę księdzem. Jak mój ojciec. - Bulesa z balceronem. - Buty chodzą jak zegarek - Była plama, nie ma bluzki, bo ten proszek był od ruskich - Byłem tu - UFO - Byłem tu. Tony Halik - Bóg też zaczynał od zera - Bóg zapłać..., bo ja nie mam. - Cały nasz chuligański trud, tobie kochana ojczyzno. - Cały ryj skina oblega ślina. - Chcesz być żywym faszystą, nie wchodź w drogę anarchistom. - Chcesz mieć dzieci jak brylanty - stosuj polskie środki anty. - Chcesz mieć dzieci silne, zdrowe - kup im wino owocowe - Chcesz mieć zęby bursztynowe pij jabole owocowe. - Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo - Chleba światu, tortu mnie. - Chodzenie po bagnach wciąga - Choroba nie wybiera, wybierz Propera. - Choćby cię smażono w smole, nie mów co się dzieje w szkole. - Ciało rzucone na łoże traci na oporze - Ciało w ciemności traci na oporze. - Ciało zanurzone w cieczy traci na odwadze. - Ciało zanurzone w wodzie zaczyna mówić prawdę. - Ciężko jest lekko żyć. - Cnota hamulcem rozwoju. - Cnota jest jak zapałka - służy tylko raz. - Co by tu napisać? - Czapka nie Witka... No to czyja? - Czas to pieniądz, pieniądz to piwo, więc wypijmy to piwo bo szkoda czasu - Czekam na autobus. Zawiadomcie rodzinę - Częste mycie skraca życie, skóra się ściera i człowiek umiera - Czterech pancernych i kapelan. - Czytałeś Biblię? Nie, poczekam jak sfilmują. - Człowiek nie kaktus - pić musi - Człowiek nie wielbłąd, pić musi - Człowiek rodzi się mądry - potem idzie do szkoły. - Dając na tacę - płacisz księdzu AC. - Dawka większa niż życie - Depeche na pocztę! - Diabeł stworzył Armię, a Bóg Dezertera. - Discopulacja. (na dyskotece) - Dobry Jezu, a nasz Panie, napraw moja pralkę Franię - Dopadnie was ta Ameryka - Dorośli to przeterminowane dzieci. - Dotykanie towaru i personelu wzbronione. - Down Power. - DOŻYŁKI '97 - święto narkomanów. - Ducha wyzionę, a wypocznę. Urlopowicz. - Dycha do dychy i dzwonią kielichy. - Dykta rzondzi! - Dzieci to kupa szczęścia, z przewagą kupy. - Dziewice na szubienice. - Dziewiczość lasów świadczy o impotencji wiatru. - Dzisiaj obudziłem się martwy. - Elvis żyje. - Everybody kombinerki - Feministki to żeńskie, szowinistyczne świnie! - Fucktycznie. - Funzine (na białej ścianie). - Gazeta Wybiórcza & Koszerna. - Gdy cię rano głowa boli, To se strzel butelkę Coli. - Gdy kierownik coś ci pieprzy - beknij, będzie klimat lepszy. - Gdy widzę kota koło płota, zawsze mu paszczę butem rozpłaszczę - Gdzie Chłop uderzy tam baba leży - Gdzie dwóch się bije, tam dentysta korzysta. - Gosposia na gwałt potrzebna - Grzebień w kieszeni łysego świadczy o jego silnej woli. - Górnicy do kopalń, rolnicy do pługów, pasta do zębów - Heroina to twój wróg więc lej ją w kanał. - Hipochondria jest jedyną chorobą, której nie mam. - Hitler do gazu! - HIV HIV hurra! - Idź na studia, będziesz wykształconym bezrobotnym - Idą skini, idą w glanach i rysują coś po ścianach. - If you want to have a brother, put your father on your mother. - Im więcej się uczę, tym więcej wiem, im więcej wiem, tym więcej zapomnę. - Internet to przereklamowany proszek do prania... - Izba Wytrzeźwień zaprasza. - I hipisi będą łysi. - I love kaszanka & wątrobianka - I ty możesz zostać Rumunem. - Śmierć samobójcom - Śmierć to zdrowie. - Śpij spokojnie - ZOMO już nie czuwa. - Śruba i okręt to srubokręt. - Świat jest piękny - powiedział prosiaczek i rzucił się w przepaść. - Świecąc przykładem poprawiasz bilans energetyczny kraju. - Świnie pomścimy! (na murze masarni) - Świnie też lubią poświntuszyć. - Jadłeś rosół z kur wielu? - Jak fajnie że jutro koniec świata - Jak każdy o sobie pomyśli, to będzie o wszystkich pomyślane. - Jak przyjdą wakacje, powiększymy nację! - Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. - Jak się ściemni to ci wyjaśnię. - Jak sobie pościelisz to... mnie zawołaj - Janosik jest wśród nas. - Jeden Kuroń żre, drugi pije... - Jedz mniej - bramy raju są wąskie - Jestem czystej krwi mulatem - Jestem dno wklęsłe - Jestem wstawiony - ząb. - Jestem w ciąży, zaraz wracam. - Jeszcze Polska nie skinęła, punki my żyjemy - Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, że jesteś niedoinformowany - Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym - Jezus przyjdzie... w glanach. - Jeżeli alkohol przeszkadza ci w szkole, rzuć szkołę. - Jeżeli już zamieniłeś siekierkę na kijek, udawaj, że to czarodziejska różdżka. - Jola, Olo, disco Polo! - Język polski? Po co mi to? I tak mnie wszyscy rozumiejom! - Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spray. - Kapłana z glana. - Kawały o blondynkach są o brunetkach. - Każde zboczenie jest oryginalnością - Każdy kij ma dwa końce, ale proca ma trzy. - Każdy ma swojego, księdza Jankowskiego. - Każdy ma takiego jabola, na jakiego sobie zasłużył. - Każdy Polak oczywista - dba by w domu była czysta. - Każdy się może pomylić - powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej. - Klasztor Szaolin (napis na murze szkoły). - Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. - Kobieta to zawiłe stworzenie, szczególnie jeśli chodzi o włosy. - Kobiety mówią nie wtedy gdy mówią tak . - Kobiety są jak kurczaki: najlepsze piersi i uda. - Kobiety, wasz poród jest niczym w porównaniu z moim zatwardzeniem. - Kochaj i szalej, nie myśl co dalej. - Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka - Komar jest ssakiem, bo ssie krew. - Komar też jest ssakiem. - Komunizm - Tak! W Polsce - Nie! - Komu w drogę temu szkło w nogę. - Konam z głodu - kanapka - Kopernik wstrzymaj ziemię, ja wysiadam. - Koszary na browary. - Kot to ma pieskie życie. - Koziołek Matołek walczy! - Kreml pomidorowy. - Krety przejrzyjcie. - Kroić Cybulę! - Kto ma spray, ten ma władzę - Kto nie ma Markera ten kopy zbiera. - Kto nie ma sprayu, nie idzie do raju - Kto nie może dopiąć celu, ten chodzi z rozpiętym. - Kto pije - ten ma surowce wtórne - Kto pod kim dołki kopie, ten jest grabarzem - Kto pod kim dołki kopie, ten ma brudną łopatę . - Kto rano wstaje ten Panasonic. - Kto rano wstaje ten się nie wyśpi - Kto se z rana piwko machnie temu z ryja ładnie pachnie. - Kubek wódki, albo dwa, by nauka lepiej szła. - Kubeł wody, jedna mrówka i wychodzi kuroniówka. - Kupiem musk - Lech W. - Kupię buta dla mamuta - Kupię kradziony radioodtwarzacz - tel. 997 - Kuroń do zupy - Lechu do technikum. - Kuroń ty chamie gdzie jest drugie danie. - Kwach w piach!!! (w tramwaju) - Kwach - prezydentem jabolowych ofiar - Kwas dla mas - Latające talerze - przyszłością stołówek - Lepiej mieć stosunek z jeżem, niż 2 lata być żołnierzem. - Lewa noga, bój się Boga. - Leżę na łóżku i sufituję - Licho nie śpi z byle kim. - Liczy się tylko liczydło - Life is brutal and full of zasadzkas. - LSD - i tylko 2 kalorie! - Lubię psy, ale za długo się gotują - Ludzie myślcie, to nie boli. - Ludzie na Boga po co wam kościoły? - Ludzie nie gryźcie się. Szkoda zębów - Ludzie powodują wypadki, wypadki powodują ludzi. - Lutek kupił se słonia. - Mamy prawo do szczęścia, ale nie mamy szczęścia do prawa. - Mam haczyka na ojca Rydzyka. - Mam kota na punkcie Ali. - Mars dla Marsjan! Ziemia dla Ziemian! Księżyc dla Księży! - Matko Boska! Poczęłaś bez grzechu - pozwól grzeszyć bez poczęcia - Matura to bzdura. - Małość ludzka jest wielka - Małżeństwo jest główną przyczyną rozwodów. - Małżeństwo jest jak loteria, ale trudniej zrezygnować z wygranej - Małżeństwo - dożywocie za miłość. - Mech jest peruką kamienia. - _meta_lowcy to jechowcy. - Miej serce i patrzaj w telewizor - Miłość jest jak sraczka - przychodzi znienacka - Miłość jest jak żmija - meczy, dusi, zabija. - Mniej przemocy więcej gwałtu - Moc prezentów pod choinką - skarpetki, chustka i kapcie... - Moja teściowa ma zawsze mokro - codziennie podlewam jej grób - Morze - tak! Może - nie! - Mowa jest srebrem, a milczenie jest owiec. - MO - Gestapo. - MPO - Młodzież Po Ogólniaku - Muzyka przeszkadza w nauce - zrezygnuj z nauki. - Myślę, więc jestem - Myśmy tu byli i flaszkę wypili - ... więcej ť
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To udowodnij! ) R E K L A M A WejdĽ i nakarm głodne dziecko. Jesteś zalogowany jako: nie zalogowano Monday, 25th ov October 2004, 15:30:49 News About page Authors Greetingz FAQ Gamez Textz Artykuly Jokez Kawaly na maila Opowiadania MP3 GOTW Pictures Download Top 10 Filez _link_z & banners Reklama Kontakt Wyniki sondy Guest Book: Walnij wpis Czytaj wpisy Wpisz maila znajomego: Wysyla maila polecajac- ego nasza strone. Hodowla kotów Alga www.republika.pl/alga. Napisy na murach Autor: KaSZa Data: Friday, 28 June 2002 Ilosc wyswietlen: 509 Ostatnio czytal: ??? - Adin, dwa, tri, cityry, piat, nacinajem techno grat - 2 Unlimited. - Ala ma hiva - Ala ma kota. Kot ma AIDS - Ale mam pociąg! Kolejarz. - Alkohol to twój wróg - więc lej go w mordę - Amiga rulez! - Analfabeci muszom umżedć. - Armia radziecka z tobą od dziecka. - August II Mocny prowadził sklep nocny. - Autobus - to brzmi tłumnie - Autovidol to mój idol - A ja wolę jabole niż Coca-Colę. - A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści. - A tera rzondzimy MY! - Ażeby was tak sedes pochłonął. (na ubikacji profesorskiej) - Bądź biseksualistą, w ten sposób podwajasz swoje szanse - Bądź sadystą - bij się w piersi. - Bądź sobą - wybierz piwo! - Barbie to dziwka - Cindy - Batman na prezydenta - Beavis i Butthead to zuchy. - Beeee... lweder. - Bendem pić Żywiec, aż się Okocim. - Bendem prezydentem - Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. (na kuble od śmieci) - Blondynki nie są głupsze od brunetek. - Bóg dał, rodak wziął. - Boże pobłogosław Afrykę. - Boże prowadź. (napis na kierownicy w autobusie). - Boże spraw by Mi się chciało, tak jak Mi się nie chce - Boże zatrzymaj Ziemię , ja wysiadam! - Brawo! Wygrał pan wczasy w Groznym - Brzechwa kłamie! - Będę księdzem. Jak mój ojciec. - Bulesa z balceronem. - Buty chodzą jak zegarek - Była plama, nie ma bluzki, bo ten proszek był od ruskich - Byłem tu - UFO - Byłem tu. Tony Halik - Bóg też zaczynał od zera - Bóg zapłać..., bo ja nie mam. - Cały nasz chuligański trud, tobie kochana ojczyzno. - Cały ryj skina oblega ślina. - Chcesz być żywym faszystą, nie wchodź w drogę anarchistom. - Chcesz mieć dzieci jak brylanty - stosuj polskie środki anty. - Chcesz mieć dzieci silne, zdrowe - kup im wino owocowe - Chcesz mieć zęby bursztynowe pij jabole owocowe. - Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo - Chleba światu, tortu mnie. - Chodzenie po bagnach wciąga - Choroba nie wybiera, wybierz Propera. - Choćby cię smażono w smole, nie mów co się dzieje w szkole. - Ciało rzucone na łoże traci na oporze - Ciało w ciemności traci na oporze. - Ciało zanurzone w cieczy traci na odwadze. - Ciało zanurzone w wodzie zaczyna mówić prawdę. - Ciężko jest lekko żyć. - Cnota hamulcem rozwoju. - Cnota jest jak zapałka - służy tylko raz. - Co by tu napisać? - Czapka nie Witka... No to czyja? - Czas to pieniądz, pieniądz to piwo, więc wypijmy to piwo bo szkoda czasu - Czekam na autobus. Zawiadomcie rodzinę - Częste mycie skraca życie, skóra się ściera i człowiek umiera - Czterech pancernych i kapelan. - Czytałeś Biblię? Nie, poczekam jak sfilmują. - Człowiek nie kaktus - pić musi - Człowiek nie wielbłąd, pić musi - Człowiek rodzi się mądry - potem idzie do szkoły. - Dając na tacę - płacisz księdzu AC. - Dawka większa niż życie - Depeche na pocztę! - Diabeł stworzył Armię, a Bóg Dezertera. - Discopulacja. (na dyskotece) - Dobry Jezu, a nasz Panie, napraw moja pralkę Franię - Dopadnie was ta Ameryka - Dorośli to przeterminowane dzieci. - Dotykanie towaru i personelu wzbronione. - Down Power. - DOŻYŁKI '97 - święto narkomanów. - Ducha wyzionę, a wypocznę. Urlopowicz. - Dycha do dychy i dzwonią kielichy. - Dykta rzondzi! - Dzieci to kupa szczęścia, z przewagą kupy. - Dziewice na szubienice. - Dziewiczość lasów świadczy o impotencji wiatru. - Dzisiaj obudziłem się martwy. - Elvis żyje. - Everybody kombinerki - Feministki to żeńskie, szowinistyczne świnie! - Fucktycznie. - Funzine (na białej ścianie). - Gazeta Wybiórcza & Koszerna. - Gdy cię rano głowa boli, To se strzel butelkę Coli. - Gdy kierownik coś ci pieprzy - beknij, będzie klimat lepszy. - Gdy widzę kota koło płota, zawsze mu paszczę butem rozpłaszczę - Gdzie Chłop uderzy tam baba leży - Gdzie dwóch się bije, tam dentysta korzysta. - Gosposia na gwałt potrzebna - Grzebień w kieszeni łysego świadczy o jego silnej woli. - Górnicy do kopalń, rolnicy do pługów, pasta do zębów - Heroina to twój wróg więc lej ją w kanał. - Hipochondria jest jedyną chorobą, której nie mam. - Hitler do gazu! - HIV HIV hurra! - Idź na studia, będziesz wykształconym bezrobotnym - Idą skini, idą w glanach i rysują coś po ścianach. - If you want to have a brother, put your father on your mother. - Im więcej się uczę, tym więcej wiem, im więcej wiem, tym więcej zapomnę. - Internet to przereklamowany proszek do prania... - Izba Wytrzeźwień zaprasza. - I hipisi będą łysi. - I love kaszanka & wątrobianka - I ty możesz zostać Rumunem. - Śmierć samobójcom - Śmierć to zdrowie. - Śpij spokojnie - ZOMO już nie czuwa. - Śruba i okręt to srubokręt. - Świat jest piękny - powiedział prosiaczek i rzucił się w przepaść. - Świecąc przykładem poprawiasz bilans energetyczny kraju. - Świnie pomścimy! (na murze masarni) - Świnie też lubią poświntuszyć. - Jadłeś rosół z kur wielu? - Jak fajnie że jutro koniec świata - Jak każdy o sobie pomyśli, to będzie o wszystkich pomyślane. - Jak przyjdą wakacje, powiększymy nację! - Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. - Jak się ściemni to ci wyjaśnię. - Jak sobie pościelisz to... mnie zawołaj - Janosik jest wśród nas. - Jeden Kuroń żre, drugi pije... - Jedz mniej - bramy raju są wąskie - Jestem czystej krwi mulatem - Jestem dno wklęsłe - Jestem wstawiony - ząb. - Jestem w ciąży, zaraz wracam. - Jeszcze Polska nie skinęła, punki my żyjemy - Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, że jesteś niedoinformowany - Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym - Jezus przyjdzie... w glanach. - Jeżeli alkohol przeszkadza ci w szkole, rzuć szkołę. - Jeżeli już zamieniłeś siekierkę na kijek, udawaj, że to czarodziejska różdżka. - Jola, Olo, disco Polo! - Język polski? Po co mi to? I tak mnie wszyscy rozumiejom! - Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spray. - Kapłana z glana. - Kawały o blondynkach są o brunetkach. - Każde zboczenie jest oryginalnością - Każdy kij ma dwa końce, ale proca ma trzy. - Każdy ma swojego, księdza Jankowskiego. - Każdy ma takiego jabola, na jakiego sobie zasłużył. - Każdy Polak oczywista - dba by w domu była czysta. - Każdy się może pomylić - powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej. - Klasztor Szaolin (napis na murze szkoły). - Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. - Kobieta to zawiłe stworzenie, szczególnie jeśli chodzi o włosy. - Kobiety mówią nie wtedy gdy mówią tak . - Kobiety są jak kurczaki: najlepsze piersi i uda. - Kobiety, wasz poród jest niczym w porównaniu z moim zatwardzeniem. - Kochaj i szalej, nie myśl co dalej. - Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka - Komar jest ssakiem, bo ssie krew. - Komar też jest ssakiem. - Komunizm - Tak! W Polsce - Nie! - Komu w drogę temu szkło w nogę. - Konam z głodu - kanapka - Kopernik wstrzymaj ziemię, ja wysiadam. - Koszary na browary. - Kot to ma pieskie życie. - Koziołek Matołek walczy! - Kreml pomidorowy. - Krety przejrzyjcie. - Kroić Cybulę! - Kto ma spray, ten ma władzę - Kto nie ma Markera ten kopy zbiera. - Kto nie ma sprayu, nie idzie do raju - Kto nie może dopiąć celu, ten chodzi z rozpiętym. - Kto pije - ten ma surowce wtórne - Kto pod kim dołki kopie, ten jest grabarzem - Kto pod kim dołki kopie, ten ma brudną łopatę . - Kto rano wstaje ten Panasonic. - Kto rano wstaje ten się nie wyśpi - Kto se z rana piwko machnie temu z ryja ładnie pachnie. - Kubek wódki, albo dwa, by nauka lepiej szła. - Kubeł wody, jedna mrówka i wychodzi kuroniówka. - Kupiem musk - Lech W. - Kupię buta dla mamuta - Kupię kradziony radioodtwarzacz - tel. 997 - Kuroń do zupy - Lechu do technikum. - Kuroń ty chamie gdzie jest drugie danie. - Kwach w piach!!! (w tramwaju) - Kwach - prezydentem jabolowych ofiar - Kwas dla mas - Latające talerze - przyszłością stołówek - Lepiej mieć stosunek z jeżem, niż 2 lata być żołnierzem. - Lewa noga, bój się Boga. - Leżę na łóżku i sufituję - Licho nie śpi z byle kim. - Liczy się tylko liczydło - Life is brutal and full of zasadzkas. - LSD - i tylko 2 kalorie! - Lubię psy, ale za długo się gotują - Ludzie myślcie, to nie boli. - Ludzie na Boga po co wam kościoły? - Ludzie nie gryźcie się. Szkoda zębów - Ludzie powodują wypadki, wypadki powodują ludzi. - Lutek kupił se słonia. - Mamy prawo do szczęścia, ale nie mamy szczęścia do prawa. - Mam haczyka na ojca Rydzyka. - Mam kota na punkcie Ali. - Mars dla Marsjan! Ziemia dla Ziemian! Księżyc dla Księży! - Matko Boska! Poczęłaś bez grzechu - pozwól grzeszyć bez poczęcia - Matura to bzdura. - Małość ludzka jest wielka - Małżeństwo jest główną przyczyną rozwodów. - Małżeństwo jest jak loteria, ale trudniej zrezygnować z wygranej - Małżeństwo - dożywocie za miłość. - Mech jest peruką kamienia. - _meta_lowcy to jechowcy. - Miej serce i patrzaj w telewizor - Miłość jest jak sraczka - przychodzi znienacka - Miłość jest jak żmija - meczy, dusi, zabija. - Mniej ... więcej ť
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To udowodnij! ) To był efekt następujacej kombinacji: Alt+tab - ctrl+A - ctrl+C - Alt+tab - P - ctrl+v
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria 1% podatku - Miami Night - 1001Spill - Bender Ball - Hassan Nemazee curriculum vite opisy gg prison break Karty Kredytowe http://www.seopoland.comartykuły poligraficzne schody Piosenki Toma Waitsa Miłość w czasach popkultury Czym są senniki
|
|
|