Szukaj w Portalu:

Menu główne
Start
Fryzury damskie
Fryzury męskie
Fryzury okazjonalne
Moda
Zdrowie
Uroda
Z życia gwiazd
Forum

Niepamietasz hasla ? 
Zostan naszym uzytkownikiem 

Typy bukmacherskie
Zaklady sportowe, typy

Zaklady sportowe

Zaklady bukmacherskie

Praca
Ciekawe oferty dla kazdego

Tworzenie stron www

Profesjonalnie i szybko

paznokcie sklep
Bardzo dobry sklep

Pielegnacja wlosów
Portal Ceneo

Salony piękności
Dla modnych kobiet

Klimatyzacja
Oraz wentylacja

Depilacja laserowa
Salon urody

Pozycjonowanie

Stron www

Menu górne
Fryzury
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
kawały o jasiu i małgosi !!!! J - O - K - E !!!! (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: kawały o jasiu i małgosi !!!! J - O - K - E !!!!
ONYX (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
kawały o jasiu i małgosi !!!! J - O - K - E !!!!  
właścicielka nie ma najmniejszej ochoty z nim rozmawiać, więc zatrzaskuje mu drzwi przed nosem. Ku jej zdziwieniu, drzwi nie zamykają się, lecz odskakują z impetem. Próbuje jeszcze raz, lecz rezultat jest identyczny - drzwi powtórnie się odbijają się i stoją otworem. Podejrzewając, że akwizytor włożył nogę miedzy drzwi a framugę, kobieta cofa się, aby wziąć taki zamach, który nauczy akwizytora grzeczności. Wówczas odzywa się akwizytor: - Może odsunie pani najpierw swojego kotka... Ordynator przechodzi korytarzem szpitalnym i nagle słyszy dobiegające z dyżurki pielęgniarek odgłosy libacji. Zaciekawiony zagląda do środka i widzi obłoki dymu papierosowego, kieliszki i rozbawiony personel. - Co to ma znaczyć! Pijaństwo w pracy?! - Jest powód panie profesorze, jest powód - odpowiada jeden z asystentów. Siostra Kasia nie jest w ciąży ... - Aaaaa to i ja się napiję... Facet przyszedł do szpitala: - Proszę mnie wykastrować. - Jest pan zupełnie pewien?!! - Tak. Po operacji budzi się i widzi zgromadzonych wokół lekarzy. Pyta się ich: - I jak, operacja się udała? - Udała się. Ale czemu pan tak postąpił??? - Niedawno ożeniłem się z ortodoksyjną Żydówką i wiecie, ... - To może chciał się pan obrzezać??? - A co ja powiedziałem?! Siedzi facet u dentysty. Od kilku godzin dentysta meczy się przy jego trzonowcach, wreszcie ociera pot z czoła i pyta facia: - To co, może zrobię przerwę na papierosa? - O tak, tak! Proszę... I dentysta wyrwał mu obie jedynki... Ucieka kromka chleba w Rumunii przed zgłodniała gromadką Rumunów. Ucieka,. ucieka... wreszcie zdyszana zatrzymuję się za rogiem, Rumuni pobiegli dalej. Zdyszana taka stoi płasko przylepiona do ściany i dyszy... nagle ogląda się na swoją prawą stronę patrzy a obok niej stoi schabowy i pali papierosa, spokojnie stoi i pali. -No co ty tak tu sobie stoisz ? Zaraz cię złapią i zjedzą, uciekaj !!! -Spokojnie kromeczko - odpowiada schaboszczak - mnie tu jeszcze nie znają. Dwie staruszki wychodzą z kina i spotykają trzecią. - Na czym byłyście?  pyta trzecia. - Hm...  zaczyna jedna; zaraz, bo zapomniałam... Pomóżcie mi. Co to jest, takie czerwone z łodygą i listkami? - Kwiat. - Jasne, kwiat. A takie kwiat z kolcami. - Róża. - O właśnie! Róża na czym byłyśmy? Szkot podejmuje przyjaciela śniadaniem. Na talerzyku podaje m.in. odrobinę miodu. - Widzę McGregor ; mówi przyjaciel ; że kupiłeś sobie pszczołę. - Pańskie scenariusz nie jest zły, ale trzeba go przerobić tak, żeby zrozumiał przeciętny idiota. - To które fragmenty są dla pana niejasne? Facet postanowil sie upic. Wyszedl wczesnie z pracy i poszedl do baru. Tam siedzial przez pol nocy no i wyszedl niezle wciety. Przyszedl do domu i po cichu, zeby nie obudzic zony idzie do sypialni. Mial jednak pecha, bo zle policzyl stopnie i spadl na plecy. Pech byl jeszcze wiekszy, bo w tylnich kieszeniach zatknal sobie pare butelek piwa na porannego kaca. Butelki sie rozbily, a o siedzieniu szkoda mowic... Ale facet nic nie czul, bo pijanym niebiosa bolu oszczedzaja. Idzie wiec dalej na gore. Dotarl w koncu do sypialni. Zaczyna sie rozbierac i widzi, ze bielizna cala pokrwawiona. Przyglada sie wiec sobie uwazniej w lustrze i starannie maskuje wszystkie swoje uszkodzenia tak, zeby nic nie bylo widac, a w szczegolnosci, zeby zona nie poznala. W koncu stwierdzil, ze wszystko juz jest OK i poszedl spac. Rano budzi go zona z pytaniem, gdzie byl przez cala noc. Facet tlumaczy sie wiec, ze musial do pozna siedziec w pracy itd... - Od razu widac, ze piles - mowi zona. - A skad wiesz kochanie, poczulas alkohol? - Nie, ale domyslilam sie od razu jak zobaczylam, ze cale lustro ktos pooblepial plastrami. Pozdrawiam ONYX Saxo 1.1

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Tynio (Gość)
Data urodzin:

Nic nie szkodzi, ja nie czytałem
Ja czytałem już raz ale teraz też się pośmiałem jest niezły ten kawałek )) Tynio Fabia 1.4Comfort P.S. Pozdrowienia

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Marecki (Gość)
Data urodzin:
Siema! Zlapal rybak zlota rybke. Ta rzekla do niego: - Spelnie twoje jedno zyczenie jesli mnie wypuscisz. - Taaaak? Chce nowy model Mercedesa! - A jak wolisz? Za gotowke czy na raty? - A ty jak wolisz? Na oleju czy na maselku? Siedzi dwoch facetow w knajpie, rozmawiaja i pija piwo, w pewnej chwili jeden pyta: - Powiedz mi Kaziu, czy ty robisz to z zona czasami w ta druga dziurke? - cos ty, zeby w ciaze zaszla? Pozdrówka Marecki Nissan Cefiro '90

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team