|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kawały o jasiu papiez (troche drastyczny) (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: kawały o jasiu papiez (troche drastyczny)
|
|
|
|
kawały o jasiu papiez (troche drastyczny)
|
|
|
Papież był śmiertelnie chory. Zebrał się synod biskupi i radzi co zrobić. Wyszło na to, że papież by przeżyc musi odbyć stosunek. Poszli do papieża i powiedzieli mu o tym. Ten na to, że się zgadza, ale kobieta, z która będzie się kochał musi być ślepa żeby go nie widziała, głucha by go nie słyszała i musi mieć duży biust. Biskupi pytają się dlaczego akurat duży biust. Papież na to Bo taki lubię
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Papież był śmiertelnie chory. Zebrał się synod biskupi i radzi co zrobić. za pierwszym razem nie zaregowałem, ot wygłup jakiegoś szczyla. Ale jak to samo dzieło pokazuje się zaledwie w odtsępie niecałych 24 godzin ]i to w wykonaniu tego samego autora, to już przegięcie. NIc tylko boki zrywać. I niech mi tu nikt nie chrzani o wolmności słowa i żartowania sobie do woli ze wszystkiego i wszystkich. Granice są i być muszą. W sumie zależą od kultury osobistej danego osobnika, a Kuba G popisał się jej totalnym brakiem. macso tax ... tiochnika bolszaja , tolko kultury niet
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
W sumie zależą od kultury osobistej danego osobnika, a Kuba G popisał się jej totalnym brakiem. Jaki brak kultury? A jak ktos jest niewierzący, to co? Dla mnie np. papież jest człowiekiem jak każdy inny, a z tego powodu że mówią na niego papież a nie np. Karol nie będe go traktować inaczej. Dlaczego nie zabronisz opowiadania dowcipów o jasiu? O matematyku.. Ziemię pomierzył i głębokie morze, Wie, jako wstają i zachodzą zorze; Wiatrom rozumie, praktykuje komu, A sam nie widzi, że ma kurwę w domu. J. Kochanowski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a nie np. Karol nie będe go traktować inaczej. Dlaczego nie zabronisz opowiadania dowcipów o jasiu? Papiez jest glowa kosciola ktory dominuje w tym kraju. I nawet jesli nie jestes wierzacy to stojac przed nim nie powinienes pierwszy wyciagnac reki, ani nie powinienes na niego wolac Karol , podobnie jak nie powinienes wolac po imieniu na Krolowa Matke, czy kogokolwiek innego. I nie ma tu znaczenia wiara, a poprostu dobre wychowanie. A dowcipy.. Mozna kogos szanowac i opowiadac o nim dowcipy, ja np. nie mam nic przeciwko dowcipom na jakikolwiek temat. O ile sa zabawne, a ten mnie nie bawi, nie wiem czemu. Merlin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja jestem antychrysta i uwazam ze trzeba tepic zydow i cala ich religie, a papiez to ktos taki jak prezydent czy np lepper  czyli taki frajer co mysli ze jest lepszy od innych bo zydzi go wybrali na krola czy cos w tym rodzaju  a kawal zajebisty  Krystek Nadchodzimy, bedziecie zygac krwia wy zydowskie bekarty !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NIc tylko boki zrywać. I niech mi tu nikt nie chrzani o wolmności słowa i żartowania sobie do woli ze wszystkiego i wszystkich. Granice są i być muszą. W sumie zależą od kultury osobistej danego osobnika, a Kuba G popisał się jej totalnym brakiem. Jaki brak kultury? A jak ktos jest niewierzący, to co? Dla mnie np. papież jest człowiekiem jak każdy inny, a z tego powodu że mówią na niego papież a nie np. Karol nie będe go traktować inaczej. Dlaczego nie zabronisz opowiadania dowcipów o jasiu? bo jasio jest anonimowym przedstawicielem tępych ludków. Papież jest natomiast konkretną osobą (głową państwa i Kościoła) Tu wiara bądż niewiara nie ma nic do rzeczy. Ja go nie potępiam za to że jest niewierzący. Tylko za to , że mu brak podstaw dobrego wychowania. Jeśli się opowiada kawały o przysłowiowym jasiu, to nic nie szkodzi. Żeby kawał o Papieżu był śmieszny powinien wyśmiewać coś co rzeczywiście jest śmieszne. Ten który tu był niedawno ( znam go jeszcze z czasów Pawła VI i Cyrankiewicza hue hue) o 6 przykazaniu jest przykładem idealnym na to że o Papieżu można inteligentne dowcipy znaleźć. Zresztą żeby dyskutować muszą być argumenty. A ja tu ich nie widzę. macso
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Unternehmergesellschaft - Projektowanie Strony Pozycjonowanie tanio Karpacz gry Prezent dla rodziców Ogłoszenia10 Korova Milky Bar powierzchnie biurowe schody Ballady
|
|
|