Osoba znana wszem i wobec jako Warszawiak zamieszkała pod adresem <bellboy.nos...@hoga.pl A poza tym cieszę się, że żyjesz Ja też ) Dzięki i nic więcej nie napiszę,bo i tak może moderator nie przepuścić
A poza tym cieszę się, że żyjesz Ja też ) Dzięki i nic więcej nie napiszę,bo i tak może moderator nie przepuścić Moderator .... moderator to jest taki suwak po prawej stronie pianina w miejscu gdzie kończy się klawiatura to .... co on mi może zrobić na prgs ? )) Nie bojem się :-P A w przyszłym miesiącu będę w Warszawce o! Szkoda, że tylko jeden dzień tym razem
Szkoda, że tylko jeden dzień tym razem Ja dwa Ileż roboty z jednego zrobić dwa :-P Łatwiej niż z dwóch zrobić jeden Ale ja jadę się szkolić, więc czasu wolnego jakby nie bede miała za grosz. Za dwa grosze tez nie ;-(
Dziwny jest ten swiat.poczta.fm w artykule <news:b0pkpl$9ok$1@news.tpi.pl napisała w ten deseń: A w przyszłym miesiącu będę w Warszawce o! Ja też. Jedziemy ???? Ja jadę Ja też Ileż roboty z jednego zrobić dwa :-P Łatwiej niż z dwóch zrobić jeden Ale ja jadę się szkolić, więc czasu wolnego jakby nie bede miała za grosz. Za dwa grosze tez nie ;-( To jedziemy w tym samym celu ) Ale zajęcie to mam tam do około 13.00 po popołudniu jest moje i tylko moje A wieczorkiem myślę wracać ostatnim pociągiem jak zwykle zresztą bo warszawiacy to ..... lubie warszawiaków Nic to zrobimy kiedyś spotkanie prgs w Warszawie )
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.