Prosze wszystkich grupowiczow, aby nastepnym razem przed wyslaniem czegos na grupe przeslali to najpierw Xenie do recenzji . PRGS-Grupa moderowana????????? =8 A Tobie się podobaja kawały, nie oznaczone, których nie możesz odfiltrować, odświeżane i w ogóle? A poza tym cieszę się, że żyjesz
A Tobie się podobaja kawały, nie oznaczone, których nie możesz odfiltrować, odświeżane i w ogóle? A poza tym cieszę się, że żyjesz Nie denerwuj sie.... Myszko Adas
A Tobie się podobaja kawały, nie oznaczone, których nie możesz odfiltrować, odświeżane i w ogóle? A poza tym cieszę się, że żyjesz Nie denerwuj sie.... Myszko Adas Czy mogę prosić abyś nie uspakajał mnie i to w taki sposób? Nie przypominam sobie momentu, w którym zaczęliśmy do siebie mówić per Myszko i Kotku. Na razie Twoje Myszkowanie działa mi na nerwy i jedyne co wnosi - dla Ciebie - to podbicie miejsca w statystyce. Tatiana coś dzisiaj w bardzo bojowym nastroju
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.