|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najsmieszniejsze dowcipy Czy w mBanku trzeba oddzielnie zamawiać karte visa? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: najsmieszniejsze dowcipy Czy w mBanku trzeba oddzielnie zamawiać karte visa?
|
|
|
|
najsmieszniejsze dowcipy Czy w mBanku trzeba oddzielnie zamawiać karte visa?
|
|
Tak. Należy ściągnąć tą unowę ze strony mBanku (musisz mieć Adobe Acrobat), No niekoniecznie musi kupować Adobe Acrobata, wystarczy darmowy Adobe Acrobat Reader  ))
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
konto do nigdy niewydanej KK) i nie udało mi się dostarczyć skutecznie im reklamacji, przez telefon i listownie ... do placówki nie chciało mi się iść bo wtedy najbliższą miałem 200 km od domu ... Nie udało Ci się wysłać listu poleconego na określony adres? Udało się, ale muLinia twierdzila ze nic o takiej przesyłce nie wie, nie chciało mi się reklamować jej na poczcie, bo i tak wyszłoby że doszła, a nie miałem już siły użerać się z muBankiem i jego nikompetencją. Niech mają moje konto i niech sobie podbijają statystyki o 1 klienta wiecej ... pzdr, Dentarg
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Pytanie tylko, czy osoba, której to dotyczy, złożyła stosowne pismo do biura arbitra, czy poprzestała na wylewaniu żalu na grupie i obsmarowywaniu - po części również za swoje błedy - banku. Za swoje błędy? Błędem klienta nazywasz domaganie się na regulaminowo złozoną reklamację? Epoki Ci się nie pomyliły?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Błędem klienta nazywasz domaganie się na regulaminowo złozoną reklamację? Odpowiedzi jeszcze miało być 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
do biura arbitra, czy poprzestała na wylewaniu żalu na grupie i obsmarowywaniu - po części również za swoje błedy - banku. Za swoje błędy? Błędem klienta nazywasz domaganie się na regulaminowo złozoną reklamację? Epoki Ci się nie pomyliły? Nie. Wiem, gdzie i kiedy żyję. Zdążyłem się nie raz poobijać o takie zdarzenia. Wiem, że albo zapomnę o niektórych przywilejach, które i tak wystają ponad szary standard i będę żył spokojnie, albo będę żądał absolutnie wszystkiego, co mi się należy i szarpał się na każdym kroku. Dlatego staram się za wszelką cenę unikać kontaktu z człowiekiem, polegać na maszynach i automatach, a jak już muszę się zwrócić do człowieka, to raczej na piśmie, niż na gębę. I co z tym arbitrem? Dostał Twoją skargę, czy tylko na gruopie się na ten temat wymądrzasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie udało Ci się wysłać listu poleconego na określony adres? Udało się, ale muLinia twierdzila ze nic o takiej przesyłce nie wie, nie chciało mi się reklamować jej na poczcie, bo i tak wyszłoby że doszła, a nie miałem już siły użerać się z muBankiem i jego nikompetencją. Niech mają moje konto i niech sobie podbijają statystyki o 1 klienta wiecej ... Nie bardzo rozumiem: wysłałeś reklamcję pisemną, nie polegając na mLinii, a później znowu zcząłeś polegać na mLinii i reklamację nieskutecznej reklamacji załatwiać przez mLinię, a nie pisemnie? Gdzie tu konsekwencja?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Detox sprzęt rehabilitacyjny www.erex.pl Dotacje wakacje Tanie pozycjonowanieschody kursy szkolenia artykuły poligraficzne Zaproszenie hostessy Wrocław
|
|
|