najlepsze smieszne gry Laptopy- jakie s± najlepsze?
Mój trzyma na baterii ok. 2 godzin. Jak był nowy, to ciągnął ok. 3 do maks. 4 godzin przy pisaniu we Writerze. Ale nawet teraz te 2 godziny w praktyce wystarcza, bo na dłuższą metę prawie zawsze można znaleźć jakieś gniazdko. A jak komuś zależy na długiej pracy bez zasilania z sieci, to można kupić powiększoną baterię, albo drugą baterię. moja obecna T61 ma powiekszona baterie i trzeba brac poprawke ze sporo bateri ciagnie mocne podswietlanie ekranu. jesli sa warunki do pracy przy ciemniejszym ekranie to oszczedza sie sporo bateri. dodatkowa bateria tez jest OK, np taka zamiast napedu CD. masz taki komfort ze nie trzeba przerywac pracy a czas sie sporo wydluza. szczegolnie dobra sprawa przy dlugich lotach samolotem gdzie nie zawsze jest prad w gniazdkach
oj no juz juz nie denerwuj sie tak.... wdech wydech wdech wydech zapedziles sie w rog i niewiesz jak z tego wybrnac ani jeden argument nie padl z twojej strony w tym poscie bawi mnie jak sie zloscisz, ale zaczynasz marnowac moj czas dziecko wole z doroslymi rozmawiac konkretnie a nie przepychac sie z trollem co to ma Compala i mysli ze jest super bo ma notebooka ale takie czasy teraz, na komunie daja notebooki i neostrade hehe co kawalek to tylko dziecinne odzywki i opowiesci o bateryjce ile ty masz lat?
heheh argumenty wiesz co to znaczy? szkoda mi na ciebie dziecko czasu jak kiedys dorosniesz to moze bedziesz w stanie rozmawiac na poziomie i popierajac swoje wywody argumentami poki co papa trollu EOT
szkoda mi na ciebie dziecko czasu jak kiedys dorosniesz to moze bedziesz w stanie rozmawiac na poziomie i popierajac swoje wywody argumentami poki co papa trollu EOT brrrr plonk
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.