|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dowcipy top Top Secret is back (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: dowcipy top Top Secret is back
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
dowcipy top Top Secret is back
|
|
Lekkie OT, ale wiem, ze niektorych zainteresuje http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=5922 A ja juz zaczalem watpic w istnienie opacznosci... Ludzie Cud^^ Lord Raven Atarashii Sedai / Fansubs Malo mowimy, duzo robimy... I tak jest chyba najlepiej. ra...@telvinet.pl
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Lekkie OT, ale wiem, ze niektorych zainteresuje http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=5922 A ja juz zaczalem watpic w istnienie opacznosci... Ludzie Cud^^ A czytałeś komantarze pod artykułem? Część redakcji się w nich również wypowiada. Jesli czekasz na powrót starego TS to błądzisz. A nowy... to się okaże, twórcy dobrzy tylko czy teraz nam dogodzą ? ;PPPp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okaże, twórcy dobrzy tylko czy teraz nam dogodzą ? ;PPPp wiesz, tak sie ucieszylem, ze moglo mi cos umknac... Obawiam sie jednak, ze kliamtu pierwowzoru nigdy nie uda sie odtworzyc, aklimat tej gazety byl rewelacyjny... Coz pozyjemy zobaczymy. Oby bylo jak najblizej Piwem i Mieczem ^^ Lord Raven Atarashii Sedai / Fansubs Malo mowimy, duzo robimy... I tak jest chyba najlepiej. ra...@telvinet.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiesz, tak sie ucieszylem, ze moglo mi cos umknac... Umknelo ci tez, ze starego skladu w zasadzie ostal sie tylko Haszak. Gdzie Borek? Gdzie reszta kompanii? AFAIR Martinez pisal glownie do SS, a swego czasu byla to glowna konkurencja TSa. No, ale i tak kupie. Trzeba dac im szanse  Bri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AFAIR Martinez pisal glownie do SS, a swego czasu byla to glowna konkurencja TSa. No, ale i tak kupie. Trzeba dac im szanse Martinez razem z Pegazem zrobili pierwsze 8 numerow, potem zalozyli SS, era Borka i Zepsolu nastala od 9 numeru. /j
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria nadproźa flary ostrzegawcze plac zabaw fotografia ślubna Słownik języka duńskiego OsuszanieMelassa spis stron www repliki zegarków ekartki e-kartki online on-line dedykacje libet
|
|
|