PS. Qrna... chyba sobie nagrabilem... okopuje sie... )) O bosz! Sztuczna szczęka na monitorze ze śmiechu! ))))))))) Wyobraziłam sobie Dziadzię z grabiami i szpadlem w okopie )))))))) ROTFL głośny i długi )))))))))))))))) I najwyraźniej jak powiedział tak zrobił. Bo na zlocie w Bednarach Go nie było
PS: Takie są skutki braku polskich liter... Nie da sie ukryc... ale biorac pod uwage fakt, ze nie wszyscy uzywaja tego samego kodowania, wole dwuznacznosci w rodzaju nie rob mi laski )) niz zakrzaczony ekran. )) Dlatego z uporem maniaka nie uzywam znakow narodowych. I dlatego wolisz robić [autocensored] niż Łaskę? ))
A tak do rzeczy, to pozwol, ze sie wtrace - kto jak kto, ale Dziadzia to chyba wie do czego sluza kobiety :-D Bazylku... z Ciebie zawsze taki teoretyk sztuki... ??? ;-P I pogadali jak praktyk z teoretyczką )))))
dobrze, od dzisiaj jestes dla mnie Dzidzia))) na dzidzie na dziadzie to mazeno ma copyright Zadnych tego typu poufalosci zboczencu_milosniku_wielkich_gum... )) Czepiacie sie Macka, ze w sumie zgodnie z ustaleniami rozpoczal piatkowy watek (i to perfekcyjnie czasowo), ze opowiedzial dowcip moze nie taki, a sami sobie robicie chacik z grupy dyskusyjnej.... Przygaduje kociol garnkowi ?!? Policzcie ile bezsensownych poscikow o zawartosci jednej linijki wyprodukowaliscie (Dziadzia, Madee, Teo). MAd Hat ter
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.