to czy to nie będzie równoważne zło z wybraniem złego Ale jakoś na filozowanie mnie wzięło z rana
Teoretyczna sytuacja: frekwencja 90% (zakldam ze 10% sie nie bedzie chcialo isc ze wzgledu na zimno), startuja te partie o ktorych wspominamy i wszystkie glosy sa niewazne. O czym to swiadczy? Ze tym partiom dziekujemy. Demokracja TAK, darmozjady NIE Ja osobiscie jestem zdania, ze startowac w wyborach moze dany pacjent dwa razy, dostaniesz sie, to ok, ale nie dostaniesz sie to juz jedna szanse straciles. Jak Cie nie wybiora i za drugim razem znaczy ze nie masz daru przekonywania, a co za tym idzie i tak wielkie g... zrobisz dla naszego kraju. Tym samym osobnika, ktorego nie lubie ogladalbym max dwie kadencje. Jakiś dowcip by sie przydał, a nie mam nic pod ręką to może sam wymyślę coś na poczekaniu, jak będzie mało śmieszny to przepraszam

Taki angielskawy dowcip mi sie ciśnie na usta... Przychodzi endrju l. zagłosować, a tu komisja wyborcza zamknięta. Wkurwił się i zrobił blokadę na drodze. Wiedziałem, że się nie będziecie śmiać...