|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bardzo śmieszne gry Jolcia, czyli cud mniemany (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: bardzo śmieszne gry Jolcia, czyli cud mniemany
|
|
|
|
bardzo śmieszne gry Jolcia, czyli cud mniemany
|
|
|
Powyższe miałoby sens gdybym wysyłał 'każdego' do leczenia, a przecież napisałem 'mnie ubezwłasnowolni', ..tylko dlatego, że byś miał inne potrzeby niż teraz. Znaczy, jak IYO mogą się zmienić moje potrzeby, poza 'każdy członek rodziny ma mieć swój wyłączny, prywatny, usieciowany, jak najwydajniejszy, komputer'? O ile dobrze rozumiem, protestujesz przeciwko dopisaniu do tej listy przenośny . A skąd, wydaje mi się absurdalne dopisywanie do niej 'cztery razy droższy od innych podobnych kompów'. Boni
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Znaczy, jak IYO mogą się zmienić moje potrzeby, poza 'każdy członek rodziny ma mieć swój wyłączny, prywatny, usieciowany, jak najwydajniejszy, komputer'? O ile dobrze rozumiem, protestujesz przeciwko dopisaniu do tej listy przenośny . A skąd, wydaje mi się absurdalne dopisywanie do niej 'cztery razy droższy od innych podobnych kompów'. Niespecjalnie udało Ci się wykazywanie, że powerbook 12 jest cztery razy droższy od innych podobnych kompów'. Ba, nie udało Ci się wykazanie, że jest droższy o więcej niż dwa kafle.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Znaczy, jak IYO mogą się zmienić moje potrzeby, poza 'każdy członek rodziny ma mieć swój wyłączny, prywatny, usieciowany, jak najwydajniejszy, komputer'? O ile dobrze rozumiem, protestujesz przeciwko dopisaniu do tej listy przenośny . A skąd, wydaje mi się absurdalne dopisywanie do niej 'cztery razy droższy od innych podobnych kompów'. Niespecjalnie udało Ci się wykazywanie, że powerbook 12 jest cztery razy droższy od innych podobnych kompów'. Ba, nie udało Ci się wykazanie, że jest droższy o więcej niż dwa kafle. Sęk w tym, że od stacjonarnych jest, jak najbardziej. Boni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znaczy, jak IYO mogą się zmienić moje potrzeby, poza 'każdy członek rodziny ma mieć swój wyłączny, prywatny, usieciowany, jak najwydajniejszy, komputer'? O ile dobrze rozumiem, protestujesz przeciwko dopisaniu do tej listy przenośny . A skąd, wydaje mi się absurdalne dopisywanie do niej 'cztery razy droższy od innych podobnych kompów'. Niespecjalnie udało Ci się wykazywanie, że powerbook 12 jest cztery razy droższy od innych podobnych kompów'. Ba, nie udało Ci się wykazanie, że jest droższy o więcej niż dwa kafle. Sęk w tym, że od stacjonarnych jest, jak najbardziej. Czyli że dobrze rozumiem - protestujesz przeciwko dopisaniu do tej listy przenośny .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pewnie. Ale jeśli miałbym wybierać między 12' PowerBookiem G4, a pecetowym 15' widescreen (skądinąd z wirelles i DVDcombo), ważącym tylko o 1kg więcej, to zgadnij co wolę. Noo, on przeciez nie bedzie o 1kg ciezszy, tylko jakies 0.5kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niespecjalnie udało Ci się wykazywanie, że powerbook 12 jest cztery razy droższy od innych podobnych kompów'. Ba, nie udało Ci się wykazanie, że jest droższy o więcej niż dwa kafle. Sęk w tym, że od stacjonarnych jest, jak najbardziej. Czyli że dobrze rozumiem - protestujesz przeciwko dopisaniu do tej listy przenośny . Chyba wychodzi na to, że protestuję przeciw dodaniu 'przenośny, za 4 krotna cenę'. Boni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Northwest Airlines - Bank komĂłrek - Hotele toruĹ - Online Hotel Reservation - Blog o ciÄ
Ĺźy nowe cadillac Nowe mieszkania Warszawa Imiennik studium wykonalności inwestycji Wystrój okienBallady wczasy w chorwacji zaklady bukmacherskie, bukmacherzy Filmy przygodowe Kredyty refinansowe
|
|
|