Ach, nie doczytalam
Plywasz. To swietnie. Jednak z brzuszkami uwazaj (krzyz!), o wiele bezpieczniej jest cwiczyc miesnie skosne a tez wysmuklaja. mam pewne doswiadczenie z robieniem brzuszkow - wiec kregoslupa nie obciaze. plywanie jest najprzyjemniejsze

mam tak blisko _base_n ze szkoda by bylo nie chodzic widac tylko ze miesnie ramion mi rosna i rosna, ale poprzez diete pewnie bede mial bardziej wysmukle cialo

a jesli chodzi o discovery to tez mialem okazje ogladac ten program

mimo ze juz naleza do grupy z otyloscia olbrzymia to jeszcze operacja nie jest konieczna. nawet jesli dojde do moich wymarzonych 90kg to nie zdecyduje sie na zabieg u mnei jest dosc zabawna sprawa bo wiecej brzucha mam po bokach - tzw. pontonki, nawet poprzez cwiczenia pewnei tego nie zmniejsze - ale na razie o tym nie mysle i ciesze sie z wagi jesli chodzi o czarnego janka to podejrzewam ze koles ma jakas depresje byc moze z powodu otylosci - ja nie oczekiwalem po grupie wsparcia tylko chcialem byc wzorem dla innych - ja gleboko wierze w sukces, ale nie zalozylem niczego na szybko - mam duzo czasu. po 3 tygodniach przechodze na 1000kcal i wtedy zwieksze ilosc cwiczen - pewnie zapisze sie na silownie reszte opisze po kolejnej wizycie u dietetyka pozdrawiam ACH