Szukam materialow na temat diety 1000 kalorii. Jesli ktos z Szanownych Grupowiczow posiada jakies namiary (_link_i,czasopisma itd) to prosilbym o informacje zarowno na priva jak i na liste. Pozdrowienia Jurek <ju...@cps.pl
Witajcie! Nie mam materialow na ten temat, ale podejrzewam, ze jest to potrzebne zeby schudnac. A w takim razie mam cos innego. Kupilam ostatnio ksiazke pod tytulem: Jesc aby schudnac M.Montignac w ktorej obalona jest cala teoria liczenia kalorii. Napisana jest bardzo przystepnie i wedlug mnie to co proponuje autor jest bardzo logiczne. Zaczelam sie stosowac do jego zasad i jestem bardzo zadowolona. Trudno mi mowic o efektach, bo stosuje to kilka dni, ale juz waga pokazuje mniej (z 60 na 58), a przy tym czuje sie swietnie i co najwazniejsze moge jesc normalnie 3-4 posilki dziennie. Polega to na wykluczeniu w 100% pewnych produktow z diety (np. ziemniaki, cukier), a inne mozna jesc w zasadzie w nieograniczonych ilosciach (oczywiscie sam rozsadek podpowiada ze nie polega to na jedzeniu tonami..). Trudno tak krotko napisac cos wiecej. Ale jedno jest pewne - zadnego glodzenia sie i dokladny spis produktow, ktore mozna jesc (bez liczenia kalorii!!) - to naprawde nie jest trudne wlasnie dla takich osob jak ja - czyli o dosc slabej 'silnej woli'. Poza tym ja akurat uwielbiam ryby, sery, nabial, warzywa - a to wlasnie moge jesc - i to wedlug mnie sa wlasnie rzeczy zdrowe. Ksiazka kosztuje 25 z³ (przynajmniej ja tyle zaplacilam) i naprawde jest ciekawa. Zupelnie inne spojrzenie na odzywianie. Jesli ktos ma jakies pytania to moge napisac cos wiecej. A moze ktos z Was juz to czytal i probowal? Chetnie wyslucham jakies opinii! Pozdrawiam wszystkich. Gosia
Dieta 1000 kalorii to po prostu drakonska dieta zlozona z wszystkiego co zechcesz byleby tylko nie przekroczyc owych 1000 kalorii. Trzeba sie bardzo pilnowac i wszystko liczyc bo okazuje sie potem ze zjadlo sie kesa a kosztowal on 200 kalorii. Potrzeba do tego informacji o zawartosci kalorycznej potraw. Mam jakies takie wiec w razie czego moge rzucic na priv, ale nie od razu bo musze przepisac. W zasadzie dieta ta daje dosc szybko rezultaty, ale jesli potem nie zaczniesz sie ruszac to niestety efekt jo-jo murowany. W razie czego sluze rada. Pozdrawiam Barbara
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.