|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zdrowe odchudzanie odchudzanie i takie tam.... (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: zdrowe odchudzanie odchudzanie i takie tam....
|
|
|
|
zdrowe odchudzanie odchudzanie i takie tam....
|
|
Witajcie, dziś postanowiłem, że koniec z odchudzaniem ... (pewnie Jaras się ucieszy  ) ale dziś skoczyłem na szosę i w teren i stwierdziłem, ze jak tak mało jem to nie mam skąd enrgii czerpać ... wie chrzanię odchudzanie, zeszłem trochę z wagi, będę się skuteczniej odzywiać i nie obżerać ale na pewno muszę zacząć jeść więcej niz do tej pory w tym roku pierwse kilometry mi to uświadomiły... poza tym jak wiadomo trenig czyni mistrza, a na początku moze być cieżko BTW dziś dst. 81,4 km, w tym ok 60 km szosa, reszta (po szosie) teren - raczej _technicznie_ średnia na całości 21,5, było super  pozdrower Peter
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
poza tym jak wiadomo trenig czyni mistrza, a na początku moze być cieżko BTW dziś dst. 81,4 km, w tym ok 60 km szosa, reszta (po szosie) teren - raczej _technicznie_ średnia na całości 21,5, było super średnia troszeczkę ponad 28 a jutro lajcik do Krzeszowic 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
w tym roku chyba czerpales wiedze o odchudzaniu z kolorowych gazet ;p zdrowe odchudzanie nie polega na glodowkach ! jeno na nie jedzeniu szitow (slodycze, tluste slodycze) oraz na rozsadnym laczeniu pewnych pokarmow, w rozsadnych dawkach - odchudzacz wcale nie musi byc glodny!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chyba czerpales wiedze o odchudzaniu z kolorowych gazet ;p zdrowe odchudzanie nie polega na glodowkach ! jeno na nie jedzeniu szitow (slodycze, tluste slodycze) oraz na rozsadnym laczeniu pewnych pokarmow, w rozsadnych dawkach - odchudzacz wcale nie musi byc glodny! Witaj hesiu, jedyne kolorowe gazety , które czytam to Magazyn Rowerowy i czasem Bikeboard oraz bardzo sporadycznie Playboy... a staram się po prostu jeść mniej dziś doszedłem do wniosku, że po prostu na razie nie będę się TAK ograniczać ale i dopsowywać wielkość wysiłku i bardziej stopniowo zwiększać wysiłek a tak skoczyłem z mocnymi gośćmi na dłuższy wypad po przerwie i się zdziwiłem że nóżka nie podaje tak jak jesienią  ale...będzie dobrze, już dziś było lepiej i może zakwasów jedank nie będę miał  oby tylko pogoda się utrzymała i robiło się cieplej... pozdower Peter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale i dopsowywać wielkość wysiłku i bardziej stopniowo zwiększać wysiłek a tak skoczyłem z mocnymi gośćmi na dłuższy wypad po przerwie i się zdziwiłem że nóżka nie podaje tak jak jesienią ale...będzie dobrze, już dziś było lepiej i może zakwasów jedank nie będę miał oby tylko pogoda się utrzymała i robiło się cieplej... a sprobuj jesc czesto ale w mniejszych olosciach, nie jesc weglowodanow z tluszczami, i nie ruszac cukrow! gwarantuje, ze nozka ci bedzie podoac, waga spadac i do tego bedziesz mial rewelacyjne samopoczucie  ))) pozdrawiam serdecznie i niedzielnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a sprobuj jesc czesto ale w mniejszych olosciach, nie jesc weglowodanow z tluszczami, i nie ruszac cukrow! gwarantuje, ze nozka ci bedzie podoac, waga spadac i do tego bedziesz mial rewelacyjne samopoczucie ))) Zgadzam się. Od świąt jestem na MM i 9 kg zeszło prawie bez bólu  Aczkolwiek pożenić to z treningiem kolarskim i zasadami odżywiania wg pani Celejowej to nie lada wyzwanie. Dobrze, że spaghetti al dente jest w miarę OK, w dniu treningu to obowiązkowo. Nie wiem jak będzie w sezonie, bo nie bardzo wiem czym zastąpić batony energetyczne . Zdaje się, Hesiu, że kiedyś poruszyłaś podobny problem na pl.rec.dieta, ale o ile pamiętam niewiele z tego konkretów wyniknęło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Thailand Phone Cards - Used cars in TorontoSennik okna hostessy dach Oświetlenie darmowe gryNapoles hoteles hotel spa Papugi adresowanie listów eventy firmowe
|
|
|