|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szybka dieta dieta a zdrowie... (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: szybka dieta dieta a zdrowie...
|
|
|
|
szybka dieta dieta a zdrowie...
|
|
diety i nie słyszałem, by jakiekolwiek towarzystwo naukowe ja propagowało. Zwolennicy tej diety: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&cat=1 ...Mimo to po zastosowaniu diety stan zdrowia osób chorujących na cukrzycę, miażdżycę, czy stwardnienie rozsiane się poprawia. Żywieniowcy nie potrafią tego wyjaśnić. Uwaga! Większość lekarzy nie poleca tej diety.... Więc czego się czepiasz. ____Komuś smakuje to je. ____I to jest właśnie najlepsza dieta na świecie. Od tego jest właśnie zmysł smaku, węchu i w odrobinie wzroku i dotyku, ciekawe czy słuchu też ? No właśnie czepiam się tego, co w końcu sam napisałeś, czyli tego ze lekarze nie polecają tej diety, podobnie jak i towarzystwa naukowe. To, że ktoś sobie napisze na stronie, ze po diecie to poprawia się to i tamto, nic nie oznacza. Kiedyś było takie przysłowie, chyba o oryginalnej Aspirynie, że dobra na głowy bolenie i kuśki stojenie . Dieta bogatotłuszczowa jest niezalecana przez żadne z poważnych towarzystw naukowych. Istnieją wprawdzie pewne modyfikacje diety zalecanej przez sam instytut żywienia, gdzie tłuszcze roślinne mogą być zalecane w większej ilości (jest to zrozumiałe, bo nie da sie zredukować jednego ze skłądników diety, by nie trzeba było podnieść drugiego) choćby w zespole _meta_bolicznym. Ale nie ma to wiele wspólnego z dietą bogatotłuszczową.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Marka Li, że należy stosować się do zasad żywienia wg archaicznych poglądów głoszonych w Polskiej Akademii Nauk zakrawa na kpiny. Jeśli uważasz, że zalecenia PANu odstają w jakiś sposób od zaleceń towarzystw naukowych czy WHO, to jest z Tobą jeszcze gorzej, niż myślałem. Resztę bełkotu ciach, bo szkoda sensu Nie dostrzegasz pewnych korzyści, jakie wynikają z tego postu JM. Zostaliśmy postawieni jako ci prawi rycerze, obrońcy prawdziwej diety  )) w pierwszym szeregu  ))))))) Jak przeczytałem tego posta (a przeczytałem go wkrótce pio wyprodukownaiu, to długo miałem dobry humor)
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
wiadomości Pisanie przez niektórych grupowiczów, szczególnie Marka Bieńka i Marka Li, że należy stosować się do zasad żywienia wg archaicznych poglądów głoszonych w Polskiej Akademii Nauk zakrawa na kpiny. Jeśli uważasz, że zalecenia PANu odstają w jakiś sposób od zaleceń towarzystw naukowych czy WHO, to jest z Tobą jeszcze gorzej, niż myślałem. Resztę bełkotu ciach, bo szkoda sensu Nie dostrzegasz pewnych korzyści, jakie wynikają z tego postu JM. Zostaliśmy postawieni jako ci prawi rycerze, obrońcy prawdziwej diety )) w pierwszym szeregu ))))))) Jak przeczytałem tego posta (a przeczytałem go wkrótce pio wyprodukownaiu, to długo miałem dobry humor) Zdecydowana większość lekarzy ma świetny humor udając, że leczą pacjentów zapisując lekarstwa, a kompletnie nie rozumiejąc przyczyn żadnej prawie choroby. Brawo za dobre samopoczucie!....  )) Pozdrawiam Jurek M.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak przeczytałem tego posta (a przeczytałem go wkrótce pio wyprodukownaiu, to długo miałem dobry humor) Ja tam wolę, kiedy coś miało być i jest śmieszne. Nasz rząd, Jurek i parę innych osób, choć zasadniczo powinny, jakoś mnie nie śmieszą. m.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zdecydowana większość lekarzy ma świetny humor udając, że leczą pacjentów zapisując lekarstwa, a kompletnie nie rozumiejąc przyczyn żadnej prawie choroby. [...] A niektórzy piszą bzdury, udając, że spełniają misję i walczą z układem. Cóż, ich wybór. Niech nie oczekują jednak, że będą traktowani inaczej, niż kolejna ciekawostka przyrodnicza (aczkolwiek mało atrakcyjna i nieco nudna, bo takich jak oni było tu już sporo). m.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marka Li, że należy stosować się do zasad żywienia wg archaicznych poglądów głoszonych w Polskiej Akademii Nauk zakrawa na kpiny. Jeśli uważasz, że zalecenia PANu odstają w jakiś sposób od zaleceń towarzystw naukowych czy WHO, to jest z Tobą jeszcze gorzej, niż myślałem. Resztę bełkotu ciach, bo szkoda sensu Nie dostrzegasz pewnych korzyści, jakie wynikają z tego postu JM. Zostaliśmy postawieni jako ci prawi rycerze, obrońcy prawdziwej diety )) w pierwszym szeregu ))))))) Jak przeczytałem tego posta (a przeczytałem go wkrótce pio wyprodukownaiu, to długo miałem dobry humor) Zdecydowana większość lekarzy ma świetny humor udając, że leczą pacjentów zapisując lekarstwa, a kompletnie nie rozumiejąc przyczyn żadnej prawie choroby. Brawo za dobre samopoczucie!.... )) No już ty na pewno nie będziesz lekarzy uczył patofizjologii:- A mnie to już w absolutnej szczególności:-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Katalog przeprowadzki warszawa e-mailing Pozycjonowanie stron Wyroby hutnicze GRY ONLINE solec zdrójarmatura przemysłowa Perfumeria Praca geforce 9600gt 512mb ddr3 Paris Hilton
|
|
|