no wiec tak kiedys w 2004 przyszedlem tutaj na forum z prosba o rade co zrobic by zgubic pare kg dzieki porada wybralem atkinsa i naprawde dobrze na mnie dzialala zrucielm cos kolo 35 kg i wszystko bylo dobrze poki nie nadeszla zima i zamieszkanie z kobieta na wspolnym garnuszku efekty takie ze po odstawieniu ,spacerow z kumplami po osiedlu, dochodzeniu do pracy conajmniej 2 km dziennie i ze wzgledu na zime brak roweru utytlo mi sie z 9 kg

(kobieta moja oczywiscie mi pomaglalaskutecznie namawiajac mnie na ciasteczka albo pizze itp) obecnie rower znowu jest moim codziennym kumplem ale i diete zaczynam stosowac jak wczesniej znalazlem ksiazke o grupach krwii i diecie i jak ja przeczytalaem to w sumie wiele rzeczy by pasowalo do tego dlaczego poprzednio utluklem 35 kg

dlatego od dzis zastosuje zasady dla mojej grupy krwi zawarte w ksiazce i bede obserwowal wyniki po 2 tygodniach stosowania ww diety pojde na badani krwi moczu itp no i najwazniejsze bede informowal o postepach w diecie na dzis 105 kg 191 cm jazda rowerem 1-1,5 godz dziennie w 75% HRmax

jak ktos ma doswiadczenia to chetnie wyslucham