|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dieta srodziemnomorska (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: dieta srodziemnomorska
|
|
|
|
dieta srodziemnomorska
|
|
|
Toba No moja droga, to ty masz przeciez problemy, a nie ja, wiec dlaczego ma byc kiepsko ze mna? Ps. Slicznotko, zaburzyl pisze sie przez rz . Juz optymalna Kryska mnie troche poduczyla polskiej ortografii, to wiem, a z toba cos nadal kiepsko pod tym wzgledem.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
dieta srodziemnomorska
|
|
Jeff <jeff.k...@amorki.pl a écrit dans le message de news: 026a.000000ab.460ea...@newsgate.onet.pl... to ze ty masz problemy z plcia to wcale nie oznacza ze jest to zjawisko powszechne, a poniewaz te(plciowe) problemy zaczynaja ci szkodzic nawet na zrozumienie tego co czytasz to przypomne Ci ze od kilku lat (dla przypomnienia twoja plec ulegla kilkakrotnym zmianom wtym czasie) ja zawsze bylem on tzn Jurek  )))) dodam ze nawet nie ma zenskiej odmiany tego imienia ! Jurek
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
dieta srodziemnomorska
|
|
|
ze sie poddali. nie , po prostu mieli dosc publicznych (!!!) upokorzen i prania mozgu ! moze ci twoi znajomi, ktorych znasz. moi trwaja uparcie. i chudna. iwon(K)a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dieta srodziemnomorska
|
|
Jeff <jeff.k...@amorki.pl a écrit dans le message de news: 026a.000000ab.460ea...@newsgate.onet.pl... to ze ty masz problemy z plcia to wcale nie oznacza ze jest to zjawisko powszechne, a poniewaz te(plciowe) problemy zaczynaja ci szkodzic nawet na zrozumienie tego co czytasz to przypomne Ci ze od kilku lat (dla przypomnienia twoja plec ulegla kilkakrotnym zmianom wtym czasie) ja zawsze bylem on tzn Jurek )))) dodam ze nawet nie ma zenskiej odmiany tego imienia ! Za malo zoltek dzisiaj zjadlas slicznotko na sniadanie? To dorob sobie jeszcze kokel-mogel. ok? A od mojej osoby sie odstosunkuj, bo ja nie jestem ani dla ciebie wlasciwym partnerem do twoich agresywnych pyskowek, ani psychiara ani tez endokrynologiem, wiec pomoc ci niestety nie moge. Poza tym nie zycze sobie aby jakas internetowa ciota mnie sie bez przerwy czepiala. I badz uprzejma pisac na tej grupie na temat czyli : DIETETYKI a nie twoich paranoicznych urojen na temat piszacych tu osob. OK? zegnam panienke.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dieta srodziemnomorska
|
|
|
Jurek dAq <gwp...@gazeta.pl wrote in message wiem z opowiadac ludzi, ktorzy to sotosowali/stosuja. sami sobie ukladaja jadlospis. te spotkania sa barzdiej kontrolne, infirmacyje itp a wiec znowu nie wiesz o czym piszesz! popytaj dokladnie na czym plegaja te zebrania popytalam. ze sie poddali. nie , po prostu mieli dosc publicznych (!!!) upokorzen i prania mozgu ! moze ci twoi znajomi, ktorych znasz. moi trwaja uparcie. i chudna. A ty chudniesz? Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dieta srodziemnomorska
|
|
|
moze ci twoi znajomi, ktorych znasz. moi trwaja uparcie. i chudna. A ty chudniesz? nie mam z czego. iwon(K)a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria fonetycznego | krutul | lolka | pogrywaja | procentom | przeleciala | przestrzenie | wydziedziczychaccp - markowa odziez koszulki reklamowa koszulki - nieruchomości warsza nieruchomości warszawa - programy - Typy bukmacherskie Zakłady bukmacherskie bukmacherskie zakład - download wanted scigani - Preparat Alveo firmy Akuna. |
|
|