|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dieta oczyszczająca dieta oczyszczająca - big problem (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: dieta oczyszczająca dieta oczyszczająca - big problem
|
|
|
|
dieta oczyszczająca dieta oczyszczająca - big problem
|
|
|
witam, ustawiłem filtr w czytniku newsów, aby odrzucał wszystkie posty Pszemola, ale niestety, pszemolskie wypowiedzi są widoczne w innych postach, jako cytaty. Czy można coś z tym zrobić i w jakiś sposób ostatecznie rozwiązać pszemolski problem? pozdrawiam s_13
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
witam, ustawiłem filtr w czytniku newsów, aby odrzucał wszystkie posty Pszemola, ale niestety, pszemolskie wypowiedzi są widoczne w innych postach, jako cytaty. Czy można coś z tym zrobić i w jakiś sposób ostatecznie rozwiązać pszemolski problem? Niestety nie ;-(( Ja chcialem sie pozbyc w ten sposob prof zw dr hab ŁoptyKrysi - i bylo to samo  Niestyety, Mózgojady sa twisted by the dark side - dr JK, samozwańczy Wybraniec Bogów D/s Diety, dał wiekopomna misje tepienia wegetarian. Wiem wiem, nikt mi nie uwierzy ze ludzie potrafia byc tak tępi zeby sie na takie cos nabrac. A ja na to: popatrzcie na poziom ŁoptyKrysi, ktora nie potrafi zrozumiec sedna dyskusji ani własnych postow (sic!!!) nawet. I odpowiedz bedziecie mieli.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
jako cytaty. Czy można coś z tym zrobić i w jakiś sposób ostatecznie rozwiązać pszemolski problem? pozdrawiam s_13 Oj daj spokój, pszemol to taki fajny folklor na tej grupie,daj mu ciut pooddychać  K. P.s. przy tej ilości postów jakie wrzuca obawiam się że powietrza braknie dla innych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam, ustawiłem filtr w czytniku newsów, aby odrzucał wszystkie posty Pszemola, ale niestety, pszemolskie wypowiedzi są widoczne w innych postach, jako cytaty. Czy można coś z tym zrobić i w jakiś sposób ostatecznie rozwiązać pszemolski problem? pozdrawiam s_13 Jak najbardziej mozna. Musisz zaczac od oczyszczania umyslu, cialo zostaw na pozniej. Zeby tego dokonac najlepiej byloby wylaczyc kompa i wiecej nie wlanczac. Skoro to jest niemozliwe, omijaj psw. Jezeli ci sie to juz uda, mozesz spokojnie zajac sie oczyszczaniem ciala. Powodzenia  ))) pozdro dana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam, ustawiłem filtr w czytniku newsów, aby odrzucał wszystkie posty Pszemola, ale niestety, pszemolskie wypowiedzi są widoczne w innych postach, jako cytaty. Czy można coś z tym zrobić i w jakiś sposób ostatecznie rozwiązać pszemolski problem? Acha, zapomnialam dodac. Jak i to nie pomoze, postaraj sie wtedy pokochac Pszemola, ale tylko jako brata. Nie inaczej  ))) pozdro dana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam, ustawiłem filtr w czytniku newsów, aby odrzucał wszystkie posty Pszemola, ale niestety, pszemolskie wypowiedzi są widoczne w innych postach, jako cytaty. Czy można coś z tym zrobić i w jakiś sposób ostatecznie rozwiązać pszemolski problem? Mozna sie przyzwyczaic. W koncu to tylko ktos, komu nudzi sie w pracy i potrzebuje kontaktu z jezykiem polskim, stad tez taka, a nie inna skala jego pisaniny na te grupe. Mozna grzecznie prosic osoby, ktore namietnie z Przemyslawem dyskutuja, zeby sie troche hamowaly, bo - jak swiat swiatem - z takich dyskusji jeszcze nic nigdy sie nie urodzilo. Wielu juz probowalo, Google swiadkiem. Mozna wrzucic do kf uparciuchow, ktorzy pomimo prosb nie zamierzaja zrezygnowac z tej watpliwej przyjemnosci. Mozna w koncu zmienic czytnik na taki, ktory potrafi filtrowac wiadomosci po tzw. referencjach. Mozna w ten sposob wyciac cala galaz watku, w ktorej udziela sie lokator k-f wraz z odpowiadajacymi mu ptysiami. Siwa czegos takiego uzywala/uzywa, ja nazw programow nie podam, bo sie tym specjalnie nie interesowalem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria
sprawdz autoryzacje wymiana linkow authorization failed nieautoryzowano nieautoryzowano internet mexican university great work fashion
|
|
|