|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dieta a grupa krwi (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: dieta a grupa krwi
|
|
|
|
dieta a grupa krwi
|
|
|
Moze i nie powinno sie to znalezc na tej grupie, ale ... Pare latek temu bawilem sie w wegetarianizm, wynikalo to z wielu czynnikow. Zastanawialem sie dlaczego jednym pasuje wegetarianizm, a innym poprostu szkodzi. Znalem takie przypadki. Zastanawialo mnie bardzo jak moze byc naturalna dieta wegetarianska, mimo odpowiednich dlugosci jelit, zebow, itp., dla eskimosow. Przeciez oni NIE MAJA warunkow na wegeterianizm. Wszystko stalo sie jasne po przeczytaniu ksiazki Petera J.D'Adamo Jedz zgodnie ze swoja grupa krwi . Gosc opisuje dorobek swoich i jego ojca badan na temat zaleznosci diety od grupy krwi. Wiele nie wjasnionych dla mnie kwesti zostalo wyjasnionych, np. z eskimosami (maja oni w dziewiedziesieciu kilku procentach grupe krwi B, ktora to grupa powinna miec w swojej diecie tak przeze mnie nielubiana padline). Teoria (tak ja wole nazywac) ta zgadza sie z moimi obserwacjami. Kumpel, ktoremu nie sluzyl wegeterianizm mial grupe, ktora zalecala pad_link_e. Na koniec pociesze wszystkich posiadaczy najliczniejszej w Polsce grupy A (mam taka),ze dla nas wegetarianizm jest blogoslawienstwem. Z pozdrowieniami Krzysiek
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
dieta a grupa krwi
|
|
|
dla nas wegetarianizm jest blogoslawienstwem. to czemu juz nie jestes wege??? wojmat (co nie wie jaka ma grupe krwi)
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
dieta a grupa krwi
|
|
Na koniec pociesze wszystkich posiadaczy najliczniejszej w Polsce grupy A (mam taka),ze dla nas wegetarianizm jest blogoslawienstwem. Wiesz, czytalam jakis czas temu recenzje tej ksiazki. Wydawalo sie dosc logiczne, ale potraktowalam to jako kolejna malo znaczaca nowinke.. moze bylam juz zmeczona tymi nowinkami? Chyba ja jednak przeczytam - chocby po to, zeby sprawdzic czy zalecane przez d'Adamo pokarmy pokrywaja sie z tym, co mi smakuje. Co d'Adamo mówi o osobach z grupa AB i wegetarianizmie? Jeszcze jedno.. zwróciliscie moze uwage na to, ze d'Adamo laczy równiez grupe krwi ze sklonnoscia do pewnych stanów emocjonalnych. Zwrócilam na to uwage przy opisie mojej AB - wyszlo na to, ze takie polaczenie A i B czesto owocuje gwaltownymi zmianami nastrojów i hustawka emocjonalna. Sama nie wiem, co o tym sadzic. Macie jakies pomysly? Pozdrawiam Camille
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dieta a grupa krwi
|
|
Pare latek temu bawilem sie w wegetarianizm, a potem: dla nas wegetarianizm jest blogoslawienstwem. to czemu juz nie jestes wege??? Dobre pytanie. Czemu? Moze w miedzyczasie zmienila mu sie grupa krwi?  Camille
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dieta a grupa krwi
|
|
Na koniec pociesze wszystkich posiadaczy najliczniejszej w Polsce grupy A (mam taka),ze dla nas wegetarianizm jest blogoslawienstwem. Wiesz, czytalam jakis czas temu recenzje tej ksiazki. Wydawalo sie dosc logiczne, ale potraktowalam to jako kolejna malo znaczaca nowinke.. moze bylam juz zmeczona tymi nowinkami? Chyba ja jednak przeczytam - chocby po to, zeby sprawdzic czy zalecane przez d'Adamo pokarmy pokrywaja sie z tym, co mi smakuje. Co d'Adamo mówi o osobach z grupa AB i wegetarianizmie? Jeszcze jedno.. zwróciliscie moze uwage na to, ze d'Adamo laczy równiez grupe krwi ze sklonnoscia do pewnych stanów emocjonalnych. Zwrócilam na to uwage przy opisie mojej AB - wyszlo na to, ze takie polaczenie A i B czesto owocuje gwaltownymi zmianami nastrojów i hustawka emocjonalna. Sama nie wiem, co o tym sadzic. Macie jakies pomysly? Pozdrawiam Camille Jak sam autor pisze grupa AB jest najmniej znana zarowno ze wzgledu to, ze powstala najpozniej, jak i jest najmniej liczna grupa krwi. Jak sama napisalas AB jest polaczeniem A i B, wiec pokarmy sa dosyc ciezko wybierane poniewaz obie grupy narzucaja pewne ograniczenia. Cytujac: Najbardziej odpowiednie jest polaczenie diety wegetarianskiej z niewielka iloscia miesa i porduktow mlecznych U mnie pare rzeczy, za ktorymi przepadalem nie zgadzalo sie z dieta, na probe wyeliminowalem je z diety i pomoglo (tzn. mialem pewne chroniczne schorzenie). Hustawka emocjonalna cos takiego chyba bylo. Kazda grupa krwi ma pewne predyspozycje do jakis doleglizosci jak to sie modnie mowi nalezy sie do grupy o podniesionym ryzyku, ale i na to sa odpowiedzi w ksiazce. Z pozdrowieniami Krzysiek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dieta a grupa krwi
|
|
dla nas wegetarianizm jest blogoslawienstwem. to czemu juz nie jestes wege??? Dobre pytanie. Czemu? Moze w miedzyczasie zmienila mu sie grupa krwi? grupa mi sie raczej nie zmieniala. Coz musze sie przyznac, ze jestem, jezeli juz musze sie okreslac, jaroszem, a i to nie do konca, czasami nie moge sobie odmowic malej dawki pad_link_i z tego wzgledu juz nie jestem wege. Z pozdrowieniami Krzysiek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria PostNuke CMS - Leczenie Ortodontyczne - Cell Phones - Online Stock Trading - Imobiliare Constantavilcacora domy drewniane katyń drzwi szklane katyń forum komputerowegigabyte geforce 9600gt Linde ordynacja podatkowa z komentarzem Papugi wyniki na żywo
|
|
|