|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
choroba dwubiegunowa Jaki lekarz na to pomoże (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: choroba dwubiegunowa Jaki lekarz na to pomoże
|
|
|
|
choroba dwubiegunowa Jaki lekarz na to pomoże
|
|
|
Mam taki o to problem - ze sobą. Nie wiem do jakiego lekarza się zwrócić z takimi objawami. Mianowicie mam powracajace staty totalnej niemocy. Niby spać mi się nie chce ale praktycznie wszystko we mnie jest padniete. Taki stan powtarza się co jakiś czas czyli z amlituda co 2-3 tyg. Ale to nie jest tak do konca regołą. Stan taki mam od kilku lat ale zawsze zwalałem to na wrodzone lenistwo, niedospanie, przepracowanie. Przychodzą mi do głowy różne choroby: - cukrzyca - miałem okazje sprawdzać cukier w tych stanach osłabienia i raz był dobry raz trochę poniżej normy ale żadnych dramatycznych wachań - niedospanie i przemęczenie - miałem taką możliwość prze miesiac, że mogłem spać kiedy tylko chciałem i spałęm. sytuacja bez zmian - pozostaje mi jeszcze depresja dwubiegunowa (oczywiście nie jestem hipochondrykiem) czytałem po prostu o niej i objawy są częściowo podobne. Aktualnie ratuję się w tych najgorszych dniach dawką SUDAFEDU 5 tabletek na raz i trochę daje mi to kopa ale nie chcę ryzykować, ponieważ nie wiem jak taka dawka wpływa na organizm pod innymi względami i na dłuższą metę. Dlatego mam prośbę o doradzenie mi do jakiego lekarza się udać (psychiatra, diabetyka, internisty (chyba nie) , żeby nie było odsyłania od Annasza do Kajfasza. Chcę leczyć się prywatnie więc może ktoś zna jakiś lekarzy w Warszawie lub okolicy i jest w stanie podać mi do nich kontakt. Z góry dziękuję. Krzysztof
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Jestem w nastroju czepialskim, z góry proszę o wyrozumiałość. Pozwolę sobie nie czepiać się błędów ortograficznych, bedzie dzięki temu znacznie krócej... - pozostaje mi jeszcze depresja dwubiegunowa Depresja ma to do siebie, że jest jednobiegunowa . Nie ma depresji dwubiegunowej. Istnieje za to choroba afektywna dwubiegunowa - czyli (według dawnej nomenklatury) psychoza maniakalno-depresyjna. (oczywiście nie jestem hipochondrykiem) A jaki to ma związek?... Hipochodria to termin oznaczający mniej więcej to samo, co zaburzenia lękowe z manifestacją somatyczną, czyli coś, co kiedyś nazywano nerwicą narządową (nerwica serca, nerwica żołądka itepe). [...] Dlatego mam prośbę o doradzenie mi do jakiego lekarza się udać (psychiatra, diabetyka, internisty (chyba nie) , żeby nie było odsyłania od Annasza do Kajfasza. Wybacz, ale na podstawie tego co piszesz nie można w żadnym wypadku postawić żadnego konkretnego podejrzenia, a co za tym idzie polecać specjalisty. Najrozsądniej było by porozmawiać z dobrym lekarzem ogólnym / rodzinnym / internistą. Oczywiście są tu też lokalni jasnowidze, co doskonale wiedzą już co Ci dolega i pewnie zaproponują Ci na to świecowanie uszu i lewatywy z moczu... Ale z z medycyną wspólnego to nic nie ma. m.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Pozwolę sobie nie czepiać się błędów ortograficznych, bedzie dzięki temu znacznie krócej... Ech...sorry Winetou, jestem w nastroju czepialskim, padło na Ciebie... Nie tylko w tym, ale i w wielu innych postach, na różnych grupach wytykasz ludziom nieznajomość zasad ortografii. Chcę tylko przypomnieć, o czym zapewnie wiesz, że nie tylko one decydują o formie wypowiedzi pisanej. Pozwolisz zatem, że zwrócę Tobie uwagę na konieczność doszlifowania interpunkcji oraz popracowanie nad stosowaniem zaimków i przyimków. O spójnikach nie wspomnę. Wyżej wymienionymi środkami szafujesz nader obficie. Pozdrawiam, Radek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozwolisz zatem, że zwrócę Tobie uwagę na konieczność doszlifowania interpunkcji oraz popracowanie nad stosowaniem zaimków i przyimków. O spójnikach nie wspomnę. Wyżej wymienionymi środkami szafujesz nader obficie. Pozwolę  Gdybyś jeszcze mi napisał jakie spójniki powinienem szczególnie wziąć pod uwagę- był bym wdzięczny  m.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozwolę Gdybyś jeszcze mi napisał jakie spójniki powinienem szczególnie wziąć pod uwagę- był bym wdzięczny OK, napiszę, aczkolwiek czepialski nastrój mi minął  Uważam, że używasz za dużo spójników podrzędnych, mylisz spójniki przeciwstawne z wynikowymi (na czym czasami logika znania cierpi), no i strasznie cocujesz . Mam tu na myśli słówko co - funkcjonujące jako zaimek, partykuła czy spójnik. Jako spójnik oczywiście w mowie potocznej. Zresztą, jeżeli wysilę się na obiektywizm, wcale tego aż tak bardzo nie widać. No, może czasami... Ot na tyle, żeby jakiś maruda się przyczepił  Pozdrawiam, Radek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozwolę Gdybyś jeszcze mi napisał jakie spójniki powinienem szczególnie wziąć pod uwagę- był bym wdzięczny To ja jeszcze się dorzuce, że o ile się nie myle, a chyba nie, bo niejednokrotnie rzuciło mi się to w oczy, czepialsko - w postach Marka, z resztą i nie tylko w tych Jego autorstwa: cząstkę bym, byś, by piszemy ŁĄCZNIE z osobowymi formami czasownika, jeśli występuje po czasowniku i rozłącznie jeśli występuje przed nim. No i to tyle. Nie złośliwie, ot tak na przyszłość. M. - z cholernie bolącym ZZSK, które nie daje spać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Opony zimowe - pozycjonowanie stron suchecki.com.pl atrakcyjne ceny - www.f-22-raptor.xericsson.info - prezerwatywy durex - gumki.com.pl - Twoje centrum finansowe - banki, finanse - Tylko najlepsze Śmieszne filmy , starannie wybrane! - Interesują Cię rowery wycieczki rowerowe? |
|
|