|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
choroba meniere a No i uj (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: choroba meniere a No i uj
|
|
|
|
choroba meniere a No i uj
|
|
|
Jakoś w grudniu piętnowałem szumy i piski co mi się w uszach nagle zaczęły wyprawiać. Problem dotąd nie minął, za to na lewe ucho nie słyszę już powyżej 12kHz (z tego, co jestem w stanie pomierzyć chałupniczymi metodami - płytką testową do sprzętu audio). Czarno widzę najbliższą przyszłość... Swoją drogą, bardzo ciekawe uczucie, kiedy przy zmianie balansu w lewym uchu jest cisza, a w prawym bardzo wyraźny 13kHz pisk.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
To tylko starość. Ja taż to u siebie ostatnio zauważyłem. Leżem sem na lewym boczku z uchem przy podusi i cisza. Postanowiłem się przewalić na drugi bok, podniosłem głowę z poduszki i świerszcze się włączyły. Przykładam głowę zpowrotem i się wyłączyły, podnoszę łepetynę i znowu działają. Przywyknij stary. Teraz to masz już z górki 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
To tylko starość. Ja taż to u siebie ostatnio zauważyłem. Leżem sem na lewym boczku z uchem przy podusi i cisza. Postanowiłem się przewalić na drugi bok, podniosłem głowę z poduszki i świerszcze się włączyły. Przykładam głowę zpowrotem i się wyłączyły, podnoszę łepetynę i znowu działają. Przywyknij stary. Teraz to masz już z górki Ty, ale ja mam ledwo 17 lat : Troche słabo mi się widzi połowiczna głuchota w wieku dwudziestukilku lat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty, ale ja mam ledwo 17 lat : Te! hephalump, w przyszłym roku jego się czepiaj o maturę! :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Swoją drogą, bardzo ciekawe uczucie, kiedy przy zmianie balansu w lewym uchu jest cisza, a w prawym bardzo wyraźny 13kHz pisk. Idź do lekarza, i tego od sprzętu audio też. : zyga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakoś w grudniu piętnowałem szumy i piski co mi się w uszach nagle zaczęły wyprawiać. Problem dotąd nie minął, za to na lewe ucho nie słyszę już powyżej 12kHz (z tego, co jestem w stanie pomierzyć chałupniczymi metodami - płytką testową do sprzętu audio). Czarno widzę najbliższą przyszłość... Swoją drogą, bardzo ciekawe uczucie, kiedy przy zmianie balansu w lewym uchu jest cisza, a w prawym bardzo wyraźny 13kHz pisk. byłeś u lekarza? w takim wieku bardzo niedobry objaw...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Article Marketing odźywki rusztowania ramowe piosenki reklama na źaglach pozycjonowanie stronhotel Kołobrzeg astrologia Papugi obrusy albergo a venezia
|
|
|