Witam Na poczatek zaczne moze od podania swoich danych osobowych

)) Mam 19 lat, 182cm wzrostu i 66 kilo wagi. Od paru lat trenuje rozne sporty (glownie sztuki walki), ktore sa jednak raczej odchudzajace. Moim problemem jest bardzo szybka przemiana materii, ktora nie pozwala mi przybrac masy, chodzi tu zarowno o mase miesniowa jak i tez tluszczowa (genetyczna cecha mojej rodziny, nawet dziadek nie byl gruby). Dodam ze przy pomiarach tluszczu w masie ciala aparat badajacy zapikal i doktor powiedzial: ma pan ponizej 5% i nie miesci sie pan w zakresie tego urzadzenia . Moim celem jest 73-75 kilogramow. Wielokrotnie probowalem przybrac na masie poprzez trening silowy + jakies tam odzywki, ale gdy po miesiacu nie mialem zbytnich rezultatow to szybko zniechecalem sie. Kreatyny tez probowalem, tylko po niej mialem jakies minimalne rezultaty, ktore szybko jednak sie cofnely. Trenowalem w domu (atlas + sztangielki). Jesli ktos moze mi w jakikolwiek sposob poradzic co zrobic zeby dojsc do tych 73 kilogramow, co jesc, jakie odzywki, jaki trening, czego nie robic? Dodam jeszcze ze 2 razy w tygodniu mam 2 godziny treningu Krav Magi. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam